28 Şubat 2017 Salı

Abd vize başvurusu için gerekli belgeler

ABD vize başvurusu için gerekli evrak ve belgeler değişkenlik göstermektedir. Zira bu durum işçi ya da işveren açısından ticari konularda, turistik seyahatlerde, aile ziyareti ve eğitim konusunda değişik belgeler istenir. Fakat ortak şekilde bazı belgeleri mutlaka hazır edilmesi gerekmektedir.


Tüm Seyahat Folyosu başvuru sahipleri I-134A formunu doldurmak zorundadır. Görüşme gününden önce, başvuru sahipleri ödeme yaptıklarını gösteren dekontlarını websitemizden “Daimi İkamet Belgesi başvuru ücretimi ödediğimşn kanıtını ibraz etmek istiyorum” başlığını seçerek göndermek zorundadırlar.


Lütfen aşağıdaki belgeleri görüşme gününüzde.

Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve vize belgelerini bu sayfadan bulabilirsiniz. Vize uzmanlarımızla görüşmek için arayın.


Vize başvurusunda bulunan biri olarak, başvuracağınız kategoride bir vize alabilmeniz için söz konusu vize türüyle ilgili tüm şartları taşıdığınızı kanıtlamanız gerekmektedir. ABD ’ye seyahatinize ilişkin olarak sizin için uygun olabilecek vize türünü belirlemek amacıyla Vize Türleri Rehberi’mizi ziyaret edebilirsiniz. Belçika vize başvurusu yapmadan önce, gereken bütün evrakların eksiksiz olarak hazırlanması gerekiyor.


Belçika ülkesine seyahat amacına göre vize başvurusu, yetkilendirilmiş vize acenteleri aracılığıyla yapılabilir. Belçika vizesi nasıl alınır, başvuru için gerekli evraklar ve belgeler neler sorularının yanıtlarını derledik.


Yukarıda belirtilen belgeler, tüm vize türleri için hazırlanması gerekli olan evraklardır.

Amerika’yı ziyaret edeceğiniz amaca göre veya planlarınıza göre seçim yapacağınız vize türleri ve evrakları farklılık gösterir. Turistik Vize Alımı için Gerekli Olan Belgeler Unrecognizable businessman examining papers at table. Andora Vizesi Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?


Andorra Vizesi : Türkiye Cumhuriyeti ve Andorra arasında yapılan anlaşma gereği Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus, Hususi ve Hizmet Pasaport Hamilleri Andorra ülkesine yapacakları seyahatler için Gün Vizeden Muaftırlar. Amerika ticari vize başvurusu için gerekli evraklar, hemen hemen turistik vize evrakları ile aynıdır. En önemli fark Amerika’da bulunduğunuz sürede gerçekleştireceğiniz ticari ilişkileri gösterecek evraklardır.


Bu durumda öncelikle yukarıda yer alan, Temel evrakları ve Turistik vize evraklarından, sizin iş durumunuza uygun olan seçerekteki evrakları toplamalısınız. ABD Vizesi İçin Gerekli Belgeler ve Abd Vize Ücreti Hakkında Tüm Bilgileri İçin Bizi Arayabilirsiniz. Vize görüşmesinin öncesinde parmak izi bilgisinin verilmesi vardır. Sıra numarası yandıktan sonra vize almaya gelmiş olan kişiler görevli memur ile kısa bir.


Nitekim birçok vize türünden biri olan Amerika Turist Vizesi, en çok tercih edilen vizelerin başında gelmektedir. Söz konusu vize için gerekli olan evraklar.


Schengen vizesi, Avrupa Birliği ülkelerine giriş çıkış yaparken istenilen vizenin adıdır. Eğer aynı ülkede yeni bir randevu almak istiyorsanız lütfen bu internet sitesinde oturum açarak randevunuzu iptal ediniz veya yeniden randevu alınız.


Pasaport: Çalışanların Amerika vize başvurusu yaparken yetkililere sunması gereken pasaportun yıldan daha eski olmaması gerekir. Ayrıca vize onayı aldığınızda vizenin basılabilmesi için pasaportta boş sayfa.


Pasaport: Amerika ( A.B.D.) seyahati öncesinde vize başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın sayfası boş olan bir pasaportu. Bu belgeler, Amerika Turist Vizesi Mülakatı için randevu günü kişinin yanında bulunmalıdır.

Resmi Makam gereğince sözlü verilen bilgilerin yazılı olarak da ibraz edilmesi vize görevlisi tarafından talep edilebilmektedir. Kişinin başvuru işlemleri esnasında tüm evraklarının eksiksiz dosyasında hazır bulunması vize kararı için önem arz edeceğinden, eksik evrak ile.


Dilerseniz bu belgeleri E-Posta adresinize veya Cep Telefonu numaranıza tek tuşla gönderebilirsiniz. Vize için gerekli belgeler nelerdir? Vize başvuru ücretleri tek başvuru için kullanılmaktadır.


Vize Başvuru ücretleri başka bir başvuru sahibine satılamaz ya da devredilemez. Vizenize ret cevabı gelirse yeni vize başvurunuz için yeniden Amerika vize ücreti ödemeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.