20 Şubat 2017 Pazartesi

Adli sicil kaydının silinmesi dilekçe örneği

Haksız bir sebepten dolayı bir sabıka oluşumunun kanıtlandığı durumlarda iptal edilebilir. Bunu adli sicil kaydının silinmesi dilekçe örneği ile yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için adli sicil kaydının silinmesi makalemizi buradan okuyabilirsiniz. Yalnızca bazı hallerde kişilerin adli sicil kayıtları silinebiliyor.


Bunları maddeler halinde anlatıp daha sonra sayfanın en altına ihtiyacınız olan dilekçe örneği ni dahil edeceğim.

Aslında aradığın yazı adalet. Herhangi bir yere iş için müracaat ettiğimde, adli sicildeki süresi dolmuş olan kayıtlarım adli sicil belgesinde görüldüğünden iş müracaatım reddedilmekte, netice itibariyle bu kayıtlar hak kaybına neden olmaktadır.


Anılan sebeğle mağduriyetimin giderilmesi amacıyla adli sicil ve arşiv kayıtlarının silinmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim. Bu nedenle müvekkilin adli sicil arşiv kaydında bulunan söz konusu kaydının silinmesini talep etme gereği doğmuştur.


STEM VE SONUÇ : Yukarıda arz ettiğimiz nedenler müvekkile ait adli sicil arşiv kaydının silinmesi ve neticeden tarafımıza bilgi verilmesi saygılarımızla bilvekale arz ve talep olunur. SONUÇ VE İSTEM : Açıklanan nedenlerle, yukarıda belirtilen kayda ilişkin adli sicil arşiv kaydımın silinmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.


Ancak kaydın silinmemesi durumunda bir avukat ile danışılmalı ve bir dilekçe hazırlanmalıdır. Aşağıdaki örnek dilekçenin çıktısını alıp boşlukları doldurduktan sonra kullanabilirsiniz.

ArŞİv kaydinin sİlİnmesİ hk. Okudum yıllık arşivde saklanma koşulu ve yıla indirilmiş. Bunun sonucunda da hapis cezası almadım, paraya.


Fakat küçük çaptaki bazı işlemlerin adli sicilinizden silinmesi için bir başvuruda bulunabiliyorsunuz. Karar sayili ilam ile isbu mahkumiyet adli sicil kayitlarina islenmistir. GBT Kaydının Silinmesi ADLİYE ASKERLİK BELEDİYE EĞİTİM KONSOLOSLUK YARGITAY EMSAL KARARLAR TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ VAKIF-DERNEK DANIŞTAY DAİRE BŞK. FORUM KANUNLAR HAKİMLER SAVCILAR YÜK.


Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz. Buna göre kayıtların tutulmasında, netleşmiş ve kesin mahkûmiyet kararları, ister Türk mahkemelerince isterse yabancı mahkemelerce verilmiş olsun fark etmemektedir.


Bu nedenlerle hakkımdaki adli sicil kaydının silinmesi şartları oluşmuştur. We use cookies to offer you a better experience, personalize content, tailor advertising, provide social media features, and better understand the use of our services. Konu: adli sicil kaydının silinmesi dilekçe örneği. ADLİ SİCİL VE İSTATİSTİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE.


Nereye Başvurmalıyım? Belirtilen nedenlerle, adli sicil kaydının mümkün olan en kısa zamanda silinmesini talep ediyorum. Dilekçe ve Sözleşme Örnekleri.


Tarihi İtibarıyla, Yurt Dışında Bulunan Elçilik ve Konsolosluklarımızda Konsolosluk.

Cumhuriyet Savcısı olan Yazar konu hakkında dilekçe örneklerini de kitaba eklemiştir. Adli Sicil Kaydının Silinmesi. Ceza Mahkemesi dosyası ve adli kontrol karar örneği. Açıklama :1-Yukarıda Mahkemesi ve numarasını belirttiğim karar ile gün hafif hapis cezasına mahkum olmuştum.


Bu cezamı İstanbul Bayrampaşa cezaevinde yatarak tamamladım ve cezam dolduktan sonra tahliye edildim. Değerli meslektaşlarım;bir müvekkilimin 03.


Müvekkilim adına kesilen para cezasını ödedi. Yani tamamen infaz edildi. Sabıka kaydında sicili görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.