17 Şubat 2017 Cuma

Idata gaziantep randevu

Tır Şoförleri için randevu işlemleri. The extra services which we offer at our office are the biometric photo shoot, passport delivery by cargo, taking photocopy and fax operations. For more information regarding the prices of these extra services, you can visit the page FAQ.


Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın. Gaziantep şubemizden randevu alarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Başvuru sahibi, randevu gününde kişisel verilerini tam ve eksiklik olarak vermekle yükümlüdür.


Idata gaziantep randevu

Eksik ve gerçeği yansıtmayan beyanlarda bulunanların tüm sorumluluğu başvuru. Bu durumların önüne geçme esasında başvurularınızı bizler aracılığı ile yapmanız, daha sağlıklı bir dönüş yapmanıza ve günümüzde de vizelerin olumlu sonuçlanmasına.


Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Data için randevu alabileceğiniz farklı ofis mevcuttur. Randevu almak zorunludur. Bunun nedeni randevusuz başvuru yapılamıyor olmasıdır.


Lütfen yapacağınız değişiklik veya iptal talebinizin, randevu tarihinize en geç gün kala yapılması gerektiğini unutmay. Alınan randevu doğrultusunda vize başvurusu yapılan kişiye randevu tarih ve saati verilir.


Idata gaziantep randevu

Kişi verilen tarih ve saatte ofiste bulunarak resmi işlem sürecine dâhil olması gerekmektedir. Eğer ki belirtilen tarih ve saatte kişi randevuya gitmez ise vize başvurusu otomatik olarak iptal edilmektedir.


Genellikle seyahat. Edilen Şehir Gidiş Amacınız. Gizlilik ve güvenlik. Vize Alınacak Ülke.


Bu durumda işleminiz sırasında yapmış olduğunuz ön ödemeniz talebiniz doğrultusunda tarafınıza iade edilecektir. Temsilciniz size hazırlanması gereken evrakların listesini mail ya da iletişim numaranız üzerinden.


Başvuru öncesinde randevu alınmalı ve gerekli evraklar hazırlanmalıdır. Kurumumuzun sizlerle paylaştığı evrak listesi ve başvuru formu doldurulmuş bir şekilde eksiksiz olarak başvuru merkezine gidilmelidir. Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup.


Kapat (X) RANDEVU FORMU. Data vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır.


Covid-pandemisi ile birlikte yavaşlatılan vize işlemlerinin ardından, düzenlenen kararlar ile birlikte. DATA RANDEVU HİZMETLERİ. Gelen sayfada randevu işlemleri ilgili bilgilendirmeleri göreceksiniz. Karşınıza seyahat bilgileri, kişisel.


Idata gaziantep randevu

Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Makale Jürgen Schulz. Online randevu formumuzu kullanarak ve ya telefon numaramız üzerinden bizlere ulaşarak randevu alabilirsiniz.


Parmak izi uygulaması için. Bu süre zarfında konsoloslukların tarafınızdan ek belge isteme ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.