28 Mart 2017 Salı

Almanya aile birleşimi vizesi gerekli evraklar

Türkiye’de Goethe Enstitüsünden sınava girerek bu belgeyi almaya hak kazanmanız gerekmektedir. Ece Eti 31views. Tarım - Su Kültüründe Kıvırcık Marulun Yetiştirilmesi.


Almanca Abelgesi sadece. Bu tip uzun süreli vizeler için.

Formun çıktısını almak için tıklayın. Eş ve aile yakınlarına kısa süreli ziyaretler için de yine vize yolu açıldı. Cevabından emin olmadığınız soruları lütfen bana sormayın, boş bırakın ve randevunuz için gittiğinizde konsoloslukta sorun. Bu nedenle de işlemlerin ne aşamada olduğunu öğrenmek isteyen başvuru sahiplerine ancak üç.


Evraklar karsilikli olarak hazirlanacak, aile birilesimi icin gereken kosullar saglanacak o sekilde mümkün. Ama yasadaki kosullarin saglanmasi sart. Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4.

Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formül B). Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir.


Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır. Hazırlanması gereken belgelerin asılları ve ikişer nüsha fotokopilerini yanınızda bulundurunuz. Türkiye`deki onaylı sınav yapan ve sertifika veren kurumlar Goethe Enstitüsü, ÖSD ve Telc GmbH. Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız.


Randevularınızın tarihleri konsoloslukların. Kısa süreli vizelerin. Konsolosluğun gerek duyması halinde başka belgeler de istenebilmektedir. Bu vize türü Ulusal D tipi vize.


Davetiye gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu davetiye süresinin ayı geçmeyecek şekilde. Vize işlemlerinde vizenin geçerli olabilmesi için en fazla üçüncü dereceden akrabalığın bulunulması aile birleşimi vizesi için uygun olan bir vize başvuru yöntemi olmaktadır. Aile Birlesimi Icin Ger. Başvuru yapacağınız duruma göre gerekli evraklar değişkenlik göstermektedir.


Bu evraklarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların güncel tarihli ve ıslak imzalı olmasıdır.

SCHENGEN VİZE ADIMLARI. ULUSAL VİZE ADIMLARI. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt �. Ancak çocuğunuz yaşından küçük ise sizden böyle bir evrak istemez.


Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu almanız gerekmektedir. Ulusal Vize belli bir seyahat amacına yönelik uzun süreli kalışlar için gerekli olan vize türüdür. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir.


Daha sonra da bir word formatında paylaşacağım ki istediğin gibi kendine göre düzenlemeler yapabilesin. Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek. Diğer başvuru yapabilecek aile üyeleri, Norveç’te çocuğu olan ebeveynler, Norveç’te biriyle evlenecek kişiler (nişanlılar), evlatlık çocuk ve kan bağı.


Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır. Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.