23 Mart 2017 Perşembe

Idata ankara randevu

Tır Şoförleri için randevu işlemleri. Willkommen auf der offiziellen Website. Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Idata ankara randevu

Tamamlanan evraklarınız ile eksiksiz ve kolay başvuru yapın. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. DATA RANDEVU HİZMETLERİ.


Idata ankara randevu

Vize Pasaport İşlemleri. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Size en yakın ofis hangisi ise başvurunuzu oradan yapabilirsiniz.


Ancak Bursa, Gaziantep ve Trabzon ofislerinden yapılan başvurular gecikmeli olarak sonuçlanmaktadır. Bunun nedeni randevusuz başvuru yapılamıyor olmasıdır. Kurumumuzun sizlerle paylaştığı evrak listesi ve başvuru formu doldurulmuş bir şekilde eksiksiz olarak başvuru merkezine gidilmelidir.


Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup. Ankara -İzmir başta olmak üzere bir kaç ilde daha ofisler açmış ve ofislere yakın olan illerden yapılacak başvuruları alarak vize işlemlerinin yapılmasını sağlar. Edilen Şehir Gidiş Amacınız. Gizlilik ve güvenlik.


Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Başvuru sahibi, randevu gününde kişisel verilerini tam ve eksiklik olarak vermekle yükümlüdür. Eksik ve gerçeği yansıtmayan beyanlarda bulunanların tüm sorumluluğu başvuru. Temsilciniz size hazırlanması gereken evrakların listesini mail ya da iletişim numaranız üzerinden.


Bu aşamaları aşağıda sizler için sıraladık. Ankara, İstanbul,, Antalya İzmir,Gaziantep,Trabzon,Bursa ofisleridir. Aşamaları eksiksiz ve aynı zamanda da sırasına uygun şekilde gerçekleştirdiğiniz. Kapat (X) RANDEVU FORMU.


Idata ankara randevu

Almanya vizesi başvuru sahipleri idata ’ya başvuru. Aile birleşim, idata, schengen vizesi, almanya vizesi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve size yardımcı olacak site. Başvuru yapmadan önce sizden istenen gerekli evrakları eksiksiz olarak tamamlamış olmalısınız.


Bu durumda tekrar randevu talep etmeniz gerekmektedir. Eksik bir belge ile yapılan işlemler yeniden randevu. Data Ankara ofisine 01. As of the date of 13.


Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Size iletilecek evrak listesinin eksiksiz hazırlanmasından sonra, ekibimiz tarafından gerekli kontroller yapılacaktır. Bu hizmete giren randevu sistemi sayesinde vize başvurusu için ilk aşama olan randevu tarihini kolay bir biçimde alabiliyorsunuz. Teleperformance Grup bünyesindeki şirketlerden bir tanesi olan TLSContact, ülkede 230’un üzerinde iletişim merkezi ile hizmet vermektedir.


Fakat Ankara idata merkezinde İtalya VIP hizmet bulunmamaktadır. Harbiye VIP, İstanbul Bahariye, Bursa ve Trabzon ofislerinde VIP hizmetinden yararlanabilrler.


Başvurunuzu yapabilmek için lütfen online randevu sistemimiz üzerinden randevu oluşturunuz. Ankara araç muayene randevu ANKARA istasyonları adresine telefonla randevu alma Ankara araç muayene istasyonları aşağıda Akyurt, Beypazarı, Gölbaşı, İstanbulyolu Eryaman, İvedik, Polatlı ve Şereflikoçhisar toplam sabit ve gezici istasyonları ile araç sahiplerine hafta sonu pazar hariç mesai saatlerinde hizmet vermektedir.


Online bir sistem olan idata sayesinde gerekli bilgi ve belgelerinizi sunarak çok kısa bir süre içerisinde vize randevunuzu alabiliyorsunuz bunun için tek yapmanız gereken size en yakın idata ofisine gitmek. Hemen her ilde bir idata ofisi bulunmakta ama size tavsiyem bunu Ankara ’da bulunan bir idata ofisinden.


Ankara Hastanesi randevu, adres, telefon, ulaşım harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.