14 Mart 2017 Salı

Ingiltere vizesi nasıl alırım

Seçeceğinizi vize türü vize işlemleri. O yüzden, bize sorarsanız, güzel bir ingilizceniz varsa, İngiltere vizesi yazımızdan yararlanarak, kolayca İngiltere vizenizi alabilirsiniz.


Genellikle dil okullarına giden öğrencilerin tercih. EFE Grup bünyesinde bulunmakta ve vize başta olmak üzere yıla aşkın süredir sizlere kusursuz hizmet vermekteyiz.


Ekonomik ve sosyal açıdan hiçbir problem yaşamadan kusursuz şekilde. Bu formu ya kendiniz için ya da vize almak istediğiniz kişi için doldurabilirsiniz.

Daha sonra ise en yakın vize ofisini seçerek randevu oluşturunuz. Turizm amaçlı İngiltere ’ye gidenlerin başvurması gereken vize türü. Başvuru ücretleri de hangi uzunlukta vize talep ettiğinize göre değişir. Tek bir tık ile vize başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.


Yazımızda en kolay İngiltere vizesi nasıl alınır, kolay İngiltere vizesi için hangi evraklar gerekli sorularının cevaplarını vereceğiz. Bu durumda bulunan kişiler yani ingiltereye.


Visa4UK internet sitesinden, vize başvurunuzu yapmak üzere hesap oluşturarak, vize ücretini ödeyip randevu almalısınız. Londra ve Edinburgh hayallerimizi ertelemiştik.

Bu başvuruların da almak istediğiniz eğitimin niteliği ve süresine göre çeşitli türleri bulunuyor. Süper Öncelikli Servis başvurusunda bulunulabilir. UK Border Agency ve İngiltere Başkonsolosluğu ticari bir organizasyon olan WorldBridge ile ortaklık çerç. Temelde İngiltere ’ye gitmek için aldığınız vize Birleşik Krallık vizesi olup, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ülkelerinin tamamına seyahat hakkı tanır.


Türkiye genelinde bulabileceğiniz en tecrübeli vize danışmanlık acentesi olarak bu konuda eksiksiz hizmet verebiliriz. Eğer bu işlemleri nasıl. Buna göre de gerekli olan başvuru işlemleri yetkili temsilcilikler tarafından başlatılacaktır. Bu süreçte ilk etapta bir vize başvuru formu doldurmanız talep edilmektedir.


Avrupa Birliği’nde olmasına rağmen vize için ziyaretçilerine ayrı bir uygulama yapıyor. Peki, İngiltere vizesi nasıl alınır? Bu geçerlilik süresi, seyahat tarihinden sonraki altı aya kadardır. Schengen ülkelerine göre kıyasla biraz.


Diplomatik vizeye sahip olanlar vizeden muaftır. Pegasus’tan ucuz bileti aldıktan sonra vize zamanı gelince hallederiz ile yaptığım vize başvurum aşağıda okuyabilirsiniz 🙂 Öncelikle internette araştırma yaptım ve tam net bilgiye bir türlü ulaşamadım.


Bir başka örnek vermek gerekirse, yine online başvuruda, sizin üzerinize olan ev, arsa. Ayrıca istenilen belgelerin düzenli bir şekilde ve eksiksiz olarak hazırlanması lazımdır. Bu süreçte en önemli noktalardan birisi de hazırlanan belgelerin, noter onaylı fotokopileridir.


Bu vize türü İngiltere ’de çalışma izni ve İngiltere ’de oturma izni almak isteyen, maddi gücü yüksek kişilerin İngiltere ’de yatırım yapmasını amaçlayan vize türüdür.

Bu vizenin alınması için İngilizce bilgisinin iyi olması, bir şirketin size sponsor olması, belirli diplomalara sahip olunması gibi özellikler istenmemektedir. Tier öğrenci vizesidir. Nisan ayı itibariyle tamamen İngilizce olarak yenilenmiştir.


Bu formu eksiksiz bir şekilde doldurup ıslak imza atıp diğer evraklarla birlikte şahsen gidip vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu forma ulaşmak için linki tıklamanız yeterlidir. Evraklarınızın kontrolü uzmanlarımız tarafından yapılacak, Konsolosluk taleplerine uygun olması durumunda, başvuru formunuz doldurulacak ve başvurunuzun tüm aşamaları.


Vize Başvuru Formu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.