16 Mart 2017 Perşembe

Kamboçya vizesi

Kamboçya Vizesi Nasıl Alınır? Sınırda da ciddi anlamda bir kaos var hatta söylenene göre bu sınır kapısı dünyanın en tehlikeli sınır kapıları listesindeymiş. Visa Kingdom of Cambodia (Official Government Website).


Price: USD per eVisa certificate. Apply for a Single entry Tourist visa and pay securely online. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) olmak üzere diğer tüm pasaport türlerine sahip kişiler güne kadar olan seyahatlerinde vizeden muaftır. Biri e-vize uygulaması, diğeri kapıda vize uygulaması.


E-vize alırsanız kapıdaki işlemleriniz daha kısa sürede halloluyor. Laos vizesini ise elçilikten almak gerekiyor. Bir süre önce Laos sınır kapılarında vize alınabiliyordu, ancak bunu kaldırdılar. Ben işimi şansa bırakmamak ve sınır kapılarındaki kalabalık ve para tuzaklarından kurtulmak için vizelerimi Bangkok’taki elçiliklerinden almaya karar verdim.


Ama gözünüzde büyütmeyin. Zaten bu yazıdasüreçleri tek tek anlattım. Uçaktan inince havalimanında vize almak isteyenlerin yarattığı yoğunluk yaşanıyor. Buraya seyahat edecek Umuma Mahsus pasaport sahipleri vizeye tabi iken diğer pasaport sahipleri ise günlük vizeden muaftır.


Otel Ve Uçak Rezervasyonları : 3. Vietnam Turistik Vizesi. Normal pasaport vizeye tabidir. Doğru adres burası. Pasaport bilgilerinizi girip kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz.


Seyahatlerinin bitim tarihinden en az altı ay sonrası kadar geçerli olması zorunludur. Ayrıca vize başvurusu sırasında vize onayı için pasaportta iki boş sayfa olmalıdır. Vize başvurularında gerekli olan belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlanması ve güncel tutulan pasaport ile. Ancak havalimanı ile ülkeden ayrılırken çıkış harcı olarak 25$ ödemeniz gerekiyor.


Müze, kafe ve restoran haricinde pek fazla bir gezi notu yok aslında. Phnom Penh tam bir keşmekeş ve hoşuma gitmeyen şehirlerden biriydi. Arkadaşım buradaki eğlence hayatıyla ilgili bana uyarıda bulundu ve özellikle.


Kararlıyım vukuatsız sınırdan geçeceğim. Gidiş dönüş için 4$ ödedik. Görevli, pasaportları ve. Başvuru formu, adet vesikalık fotoğraf ve pasaport fotokopisi gerekiyor.


Kamboçya vizesi

Kapı vizelerinde görevlilerin rüşvet talepleri ile muhatap olma şansınız yüksek. Ancak uygulamada Cibuti sınır kapılarında Kapı Vizesi uygulaması verilebilmekle beraber. Kapıda vize ve Online vize uygulamaları var.


Umarım bu ayrıntılı yazı ışığında merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulursunuz. Etiket arşivi Afganistan vizesi Angola vizesi Ankara Vize Antigua-Barbuda vizesi Azerbaycan vizesi Bahreyn vizesi Bangladeş vizesi Batı Samoa vizesi Benin vizesi Beyaz Rusya vizesi Bhutan vizesi Birleşik Arap Emirlikleri vizesi Birmanya (Myanmar) vizesi Botswana vizesi Brunei vizesi Burundi vizesi Çad vizesi Cibuti vizesi Dominik Cumhuriyeti vizesi Ekvator Ginesi vizesi El Salvador vizesi.


Vize sınır kapısından ya da elektronik ortamdan alınabilir. Bu vizelere internet üzerinden başvuru yapılır. Fotoğraf ve kimlik.


Kara yoluyla gidecekler için muhtemelen Tayland ‘dan geliyor olacak ve Poi Pet sınırını kullanacaksınız. Hangi ülkeden giriş yapacağınız önemli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.