29 Haziran 2017 Perşembe

Almanya vize başvuru formu

Bilgisayar ortamında form. Vize başvurusunda başvuru formunun ön. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Bu bağlamda yakın geçmişte olduğu gibi formun el yazısı ile hazırlanmaması önemlidir.


Almanya vize başvuru formu

Herkese merhaba arkadaşlar. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.


Konsolosluk resmi sitesi değildir. Formun çıktısını alarak 4. Talebinizin ardından yetkili personellerimiz sizinle iletişim kuracak, hazırlamanız gereken evraklar listesi, başvuruya gelmeniz gereken adres ve randevu tarihinizle ilgili bilgi verecektir.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.


Ancak yaşın altındaki çocuklardan fiziksel olarak parmak izi almak mümkün olmadığı için, hükümet temsilcileri ve siyasi liderlerin resmi ziyaretleri esnasında biometrik işlem yapılmamaktadır. Almanya Büyükelçilikleri için talep edilebilmektedir. Güvenevler Mahallesi Gülden Sok. Pasaport: Geçerli bir izin tarihine sahip olan, vize istek tarihlerinden sonra ki aylık dönemi de kapsayan tarihli pasaport.


Artık başvuru formları hem Almanca hem de Türkçe olarak. Endişelenmeyin, vizeidata daima yanınızda! Turistik Vize Dilekçesi Yazılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler.


Almanca soru soran formlara Türkçe cevaplar vermemeye özen gösteriniz. El yazısı ile doldurulan formlar kabul görmeyecektir. Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Hem Almanca, hem de Türkçe olmak üzere iki dilde hazırlanmalıdır.


Türkçe, Almanca ve İngilizce olarak doldurulması gereken vize başvuru formunda verilen bilgilerin her birinin doğru olması gerekir. Verilen bilgilerin belgeler ile desteklenmesi de. Pasaport: Düzenleme tarihinden itibaren yıldan fazla bir süre geçmemiş, güncel pasaport. Schengen Vizesi için başvuru yapılması zorunludur.


En az adet boş sayfası. Vıze Işlemlerı, Vize Bavurusu, vize formu konularında siz değerli kullanıcılarına hizmetler sunmaktadır. Bu nedenle, formu özellikle 100% Türkçe olarak hazırladık ve İngilizce veya başka bir dil bilmenize gerek kalmadan vize başvuru işlemlerinizi kolayca başlatabilmeniz için sadece önemli sorular ile kısalttık.


Türkiye’nin neresinde olursanız olun artık vize başvurusu yapmak bu kadar kolay. Yeni Üye: Mesajlar: Katılma Tarihi: Rep Puanı: 0: RE: acilll! Vize almak için başvuru formu Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu.


Heydər Əliyev: “Müstəqilliyimiz əbədidir, daimidir, dönməzdir”. Bu yüzden hem maddi hem de manevi kayıpların önüne.


Bu vize başvuru formu Türkçe ve Almanca olarak iki dilde eksizsiz bir şekilde ve büyük harf kullanılarak doldurulmalıdır. Bu iki kişinin, vize sürecine girdiklerinde izleyecekleri yol ise birbirlerinden oldukça farklıdır. Bu siteden artık tek ve tamamı Türkçe bir form ile tüm ülke vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.


Sadece yapacağınız tüm soruları cevaplamak ve formu göndermek. Bundan sonraki detaylar için seçtiğiniz ülk. Başvuru sonrasında ofislerimizden pasaport teslimatı yapılamayacaktır, sadece kargo ile teslima. Başvuru formunu doldurduktan sonra tüm bilgileri tekrar kontrol etmenizi rica ediyoruz.


NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Başvuru ve parmak izi uygulamasına katılabilmeniz için randevu sistemine kayıt olmanız zorunludur.


Başvuru formu aynı zamanda firmamız tarafından eksiksiz ve tam olarak doldurulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.