28 Temmuz 2017 Cuma

Almanya vize randevu telefon

BAŞVURULAR RANDEVU SİSTEMİ İLE YOĞUNLUK DURUMUNA GÖRE TARİH BELİRLENEREK. Cuma günleri saat 09. Soru: Şuan randevu sisteminden Ulusal(Aile birleşimi, Çalışma, Oturum, Eğitim vb.) vize başvu.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz.


Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir.

Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Tır Şoförleri için randevu işlemleri.


Randevu işlemleri ve diğer işlemler için yukarıdaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Randevu oluşturma, gerekli evrak listesi ve diğer tüm işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır. ALMANYA TURİST VİZESİ. Turistik vize en çok tercih edilen vize türü olmakla birlikte istenilen belgeler, sonuçlanma süresi (ile iş günü) ve alınması diğer vize türlerine nazaran daha kolay olan vize türüdür.


Turist vizesine başvuru yapılmadan önce seyahat planınızın belirlenmiş olması gerekmektedir, hangi ülkelere geçiş yapılacağı, hangi ülkelerde daha. Alman Türk vatandaşlarına vize hizmetini, Türkiye’ de bulunan ve bulundukları bölgelere yakın coğrafi bölgelere hizmet veren konsoloslukla sağlar.


Bu durumda seyahat planlarınızın dengesini alt üst edebilmektedir.

Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Ancak turist olarak gidip, otelde konaklayacak ve bu. Doğru ve eksiksiz vize başvurusu, size zaman kazandırarak işinize başarılı bir adımla başlamanızı sağlar.


VİZE DESTEK HATTI Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız. Mevcut vizeniz, Yabancılar Dairesi tarafından uzatma ile ilgili karar verilinceye kadar otomatik olarak geçerli sayılacaktır.


BİZİM ARACILIĞIMIZ İLE VİZE İŞLEMLERİNİ DAHA HIZLI GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir.


Online Randevu Sistemi. Kültürel etkinliği düzenleyen kurumdan, sizin için düzenlenmiş davetiye gönderilmelidir. Hemen Randevu Alın ! Seyahat kararınızı aldıktan sonra yapmanız gereken,kendi durumunuza uygun evrak listesini temin etmeniz ve istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekir.


Ayrıca çalışan bireyler, öğrenciler, ev hanımları, emekliler, iş yeri sahibi bireyler, ticari amaçla da olsa vize almak isteyen her birey kendisi. Yapılacak olan vize başvuru süresi schengen kanunu süresi olan günü aşmaması gerekmektedir. Tercih etmiş olduğunuz hizmet noktası ile telefon ya da online randevu sayesinde iletişime geçmeniz mümkün olacaktır. Başvurudan önce evrakların eksiksiz hazırlanması randevu gününde şahsen bulunmalıdır.


Vize Randevu Servisi. Federal Almanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği.

Adresi Paris Caddesi Ayrancı-Çankaya Ankara. Almanya vize başvurusu için vize başvurusu yapabilmeniz için Başvuru merkezinin sayfasından online randevu almanız gerekmektedir. Almanya randevusu vize randevu sisteminden ad soya pasaport numarası, pasaport son kullanma tarihi, seyahat tarihi gidiş ve dönüş olacak şekilde, ne amaçlı seyahat edeceği, telefon ve mail adresinizi yazmanız gerekmektedir.


Mesleğinize, durumunuza uygun olarak Almanya vizesi evrak listesini tarafınıza ileterek başvuru evraklarınızı hazırlamanızı sağlar. Almanya, Almanya ’ya seyahat etmeyi planlayan ve turistik, ticari, ziyaret, kültürel vb. Almanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş bir başvuru merkezidir. Almanya İdata, bir başvuru merkezi olup vize başvuru dosyanızın hazırlanmasında sorumluluk üstlenmemektedir.


Yoğun bir Türk nüfusa da sahip olan bu ülke, gerek siyasi yapısı gerek de Türkiye ile olan tarihsel yakınlığı dolayısıyla ülkemiz tarafından sıklıkla ziyaret edilen yerlerin başında gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.