19 Temmuz 2017 Çarşamba

Amerika aile vizesi

AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ. DS- 1vize başvuru formunu bunun için doldurup başvuru yapmak gerekmektedir. Vize başvuru değerlendirme ve sonuçlandırma işlemleri ile ilgili yetkili başka bir mercii bulunmamaktadır.


Konsolosluklara idari destek sağlayan vize başvuru merkezlerinin başvurulara ilişkin kararlarda üzerinden hiçbir sorumluluğu ve inisiyatifi bulunmamaktadır. Bu tür isteklerin doğması halinde talep eden evrakların tamamının temin.


Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Amerika Konsolosluğu tarafından istenebilmektedir. Mülakatın gidişatına ve alınacak olan vizenin türüne göre süre uzayıp kısalabilir. Bu ay, yıl, yıl ve yıl olmak üzere.


D vizesi hakkındaki sorularınız için bize ulaşmanız yeter. Kaç günlük alınabilir? Onay almanız halinde senelik verilen bu vize ile, sene boyunca dilediğiniz zaman.


Göçmenlik yasasına göre AB vize başvurusunu kabul etmektedirler. Ama tabi ki kesin bir şey yoktur.


ABD’ye başka bir amaçla seyahat edilmiyorsa, duruma göre, eşlik eden aile bireylerinin evlilik cüzdanının aslı (eş).

Uluslararası şekilde geçerliliği olan bu vize (D) tipi yani uzun süreli vize kategorisinde bulunur. Başvuru formunda yapılan yanlış bilgi vize için tekrar randevu almanıza neden olur.


Online formun vize başvuru randevusundan en geç iş günü öncesinde doldurulması gerekmektedir. AMERİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen bir vize türüdür. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda. Vize yalnızca yabancı bir vatandaşın ABD giriş limanına (genellikle bir havaalanı) seyahat etmesine ve ABD’ye giriş izni istemesine izin verir.


Maddi olarak yeterli imkâna sahip olmayan veya eğitim sonunda ABD’yi terk etmeyeceği düşünülen başvuru sahiplerinin vizeleri reddedilebilir. Finansal Durum Belgeleri: Aile ziyaretiniz süresinde gerçekleştirmeniz gereken harcamaların sizin tarafınızdan karşılanacağını teyit eden bir belge. Banka hesap belgeniz olabilir.


Uluslararası öğrencilere akademik yıl boyunca kampüs içerisinde saate kadar, tatillerde ise saate kadar çalışma hakkı tanıyan J-vizesi ile aynı zamanda üniversite içerisinde araştırma görevlisi ve asistan olarak da çalışabilirsiniz. Genelde turistik, aile ziyareti, ticari, eğitim ve bu gibi sebepler söz konusudur.


Her bir sebep için farklı harfler üzerinden vize işlemleri ele alınır. Ziyaret ( Aile, Akraba, Arkadaş) Vizesi Nedir? Aile, akraba ve arkadaş ziyareti vizesi Konsoloslukların bir diğer kısa süreli vize kategorisidir.


Bütün seyahat amaçları için aynı vize başvuru formu olan DS 1doldurulmalıdır. Kalıcı olarak oturum hakkı elde edilebilmektedir. En uzun vize kapsamında maksimum yıllık sunulmaktadır.


Ayrıca parmak izi vermeleri de mecburidir.

Bu koşul yaş üstü vatandaşlar için gereklidir. Daha önce vize başvurusunda parmak izi verilmiş dahi olsa her başvuruda parmak.


Vize başvurusu yapmadan önce vize ücretleri hakkında bilgi alabilir konsolosluk harçları ile ilgili detayları öğrenebilir, ve vize süreci, vizenin ne zaman sonuçlanacağı konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ayrı vizenin de alınma prosedürü birbirine benzemesine rağmen, aralarında biraz farklılıklarda bulunabiliyor.


Lvizesi ile ailemi yanımda götürebilir miyim? Aile üyeleri Lvizesi için başvurabilirler. L vize yenilemesi nasıl yapılıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.