26 Temmuz 2017 Çarşamba

Ankara almanya konsolosluk telefon numarası

Sadece acil durumlar için! Vize hakkında bilgi verilmez! Büyükelçi Martin Erdmann. Die Leitung der Botschaft ist oft stark überlastet, es kann zu langen Wartezeiten kommen.


Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız.

Yurtdışında sorun yaşayan vatandaşların arayabileceği ve. Konsolosluk İletişim Bilgileri. Bu bağlamda telefon numarası ile beraber aynı zamanda acil durum numarası ve faks numarası ya da e-mail kullanılabilir.


Latest Press Releases. Yalnız konsolosluk için yapılacak işlemler konusunda akredite acentelerin ya da vize başvuru merkezlerinin işlem gerçekleştirdiğini söylemek gerekir.


Sizler için bu konuyu aşağıda derledik. Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.

Deutschland Botschaft in Ankara, Türkei. Embassy of Germany in Ankara, Turkey. Adres: Atatürk Bulvarı. La France en Turquie - Ambassade de France à Ankara.


COVID-salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde, Ulusal Bayramımız münasebetiyle her sene düzenlediğimiz geleneksel resepsiyonu bu yıl tertipleyemeceğiz. Kançılarya: İlkbahar Mah.


Almanya Başkonsolosluğu İzmir İletişim Bilgileri. Ancak, fahri konsolosluk olduğu için bazı yetkileri sınırlıdır. Türkiye’deki alım satım, miras, boşanma, ticari ve idari işlemlerler için Berlin Başkonsolosluğundan vekaletname çıkartabilir yahut mevcut vekaletnamelerinizi iptal edebilirsiniz.


Ankara dışında Türkiye’nin birçok yerinde şubesi bulunmaktadır. Amsterdam Başkonsolosluğu Randevu Alma İşlemleri T. Randevu işlemleri ve diğer işlemler için yukarıdaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Randevu oluşturma, gerekli evrak listesi ve diğer tüm işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır.


Telefonla soru cevaplanmamaktadır. Ankara Randevu alınız – Pazartesi – Perşembe günleri için.

Hannover Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliğin telefon numarasi aşağıdaki şeklinde güncelleştirilmesini rica ederim. Hollanda Caddesi No. Lenovo mağazalarından veya internet üzerinden aldığınız her türlü cihaz için öneri, iade talebi, şikayet ve sorularınızı aşağıdaki numaraya iletebilirsiniz. Uzun süreli d vize başvuruları için kişi, şahsen gelerek vize bölümüne başvurusunu teslim eder ve pasaportu işlemden çıktığında şahsen teslim alır.


Verdiği bu hizmetleri milyonlarca kişi kullanıyor ve bu müşteriler için oluşturulmuş güçlü bir müşteri hizmetleri ekibine sahipler. Hangi konuda iletişim kurmak istediğinize göre, ilgili birim sizi yönlendirecektir.


Türk Traktör Müşteri Numarası. Eğer ilçe telefon kodlarından bildikleriniz varsa lütfen yorum yazarak belirtiniz. Yorumlarınız içeriğe eklenecektir. ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU YURTDIŞI SEÇMEN SORGULAMA, GÜNCELLEME İŞLEMLERİ!


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.