21 Ağustos 2017 Pazartesi

Amerika turistik vize için gerekli belgeler

Amerika Bturistik vize başvurusunda bulunacak kişi öğrenci ise gerekli evraklara ek olarak güncel tarihe sahip Öğrenci Belgesi, Transkript Belgesi asılları ve fotokopilerini ibraz etmesi gerekmektedir. Amerika vizesi için muvafakatname sunmaları gerekmektedir.


Seyahat izni için her iki ebeveynin de imzasının bulunduğu noter. Amerika ticari vize başvurusu için gerekli evraklar, hemen hemen turistik vize evrakları ile aynıdır.


En önemli fark Amerika ’da bulunduğunuz sürede gerçekleştireceğiniz ticari ilişkileri gösterecek evraklardır.

Amerika ’ya seyahat için kullanılan turistik amaçlı vize tipi, emekliler için de geçerli bir vize olarak verilmektedir. Emekli olarak vize başvurusu yapacak olan kişiler, daha uzun vadede Amerika ’da kalabilmek için formlarını ve istenen belgelerini eksiksiz bir şekilde doldurarak. ABD vize başvurusu için gerekli evrak ve belgeler değişkenlik göstermektedir.


Zira bu durum işçi ya da işveren açısından ticari konularda, turistik seyahatlerde, aile ziyareti ve eğitim konusunda değişik belgeler istenir. Fakat ortak şekilde bazı belgeleri mutlaka hazır edilmesi gerekmektedir.


Tüm Seyahat Folyosu başvuru sahipleri I-134A formunu doldurmak zorundadır. Görüşme gününden önce, başvuru sahipleri ödeme yaptıklarını gösteren dekontlarını websitemizden “Daimi İkamet Belgesi başvuru ücretimi ödediğimşn kanıtını ibraz etmek istiyorum” başlığını seçerek göndermek zorundadırlar.


Lütfen aşağıdaki belgeleri görüşme gününüzde.

Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız ve işlem gören tüm Sayfaların RENKLİ fotokopisi. Biometrik Fotoğraf Adet (51.mm 51.mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) Ekte Örneği Mevcuttur. Başvuru işlemlerinizi ister şahsen ister aracı firma ile.


Yukarıda belirtilen belgeler, tüm vize türleri için hazırlanması gerekli olan evraklardır. Amerika ’yı ziyaret edeceğiniz amaca göre veya planlarınıza göre seçim yapacağınız vize türleri ve evrakları farklılık gösterir.


Türkiye’de geçerliliğini koruyan pasaport tipinin tamamının ay daha geçerli olması gerekmektedir. Son yıl içerisinde çıkarılmış olmasına ek olarak, toplamda sayfasının boş olması. ABD için vize alırken birbirinden farklı vize türleri var. Amerika öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, mesleki eğitim vizesi ve çalışma vizesi olarak farklı türleri bulunuyor.


Ama biz bu makalede turistik ABD vizesinden bahsedeceğiz. Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi. Vize İçin Fotoğraf. J vizesi, L vizesi gibi farklı özelliklerde vizeler bulunmaktadır.


Amerika turist vizesi, pasaportun türü önemli olmaksızın Amerika ’ya gitmek isteyen tüm Türk vatandaşları için zorunludur. Söz konusu vize için gerekli olan evraklar. Eskiden ABD turist vizesi için doldurulan DS 1ve 1gibi formların yerini artık tek bir form aldı: DS 160.


Son derece detaylı olan formu doldurmak, oldukça büyük önem taşımaktadır.

Tüm vize sürecini elektronik hale getiren ABD Büyükelçiliği, aynı zamanda sizden PTT kaydı yaptırmanızı ve randevu tarihini seçmenizi ister. Kanada turistik vize için gerekli evraklar sayfanın devamında verilmiştir. Ancak büyükelçilik bünyesinde çalışan vize yetkilisi vize başvurusunda bulunan kişinin durumuna göre ek evrak talep edebilir.


Bu durumda talep edilen evrakın en kısa sürede vize yetkilisine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu vize ayrıca arkadaş ziyareti, akademik veya eğitim amaçlı kurslar, sempozyumlar, sanatsal etkinlikler ve hatta tıbbi tedavileri de kapsamaktadır. Turistik geziler için ülkeye.


Amerika Konsolosluğu’nun resmi web sitesinden başvuru yaptıktan sonra randevunuzu alabilirsiniz. Randevu alacağınız günden en geç iş günü öncesinden bu işlemi tamamlamak zorundasınız. Aksi takdirde Konsolosluk vize başvurularını kabul etmiyor. Rusya vizesi için gerekli belgeler, vize alınırken en fazla yorucu hususların başında gelmektedir.


Bunun için detaylara hâkim olmak ve güncel belgelerin ne olduğunu bilmek gerekir. Aksi halde Rusya vize başvurunuz iptal edilebilecek ve daha zor ve masraflı bir sürece girmenize neden olabilecektir. Bu nedenle de daha en baştan bize başvurmanız ve Rusya vizesi işlemlerinizde.


Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Nüfus cüzdanı fotokopisi, Nüfus müdürlüğünden temin edilen vukuatlı nüfus kayıt. Sizler de sorunsuz bir vize başvurusu. Pasaportun seyahatin sonlanma tarihinden itibaren ay geçerliliği ve en.


Tüm belge ve evrakların orjinal ve doğru olarak beyan edilmesi gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.