29 Ağustos 2017 Salı

Ankara almanya konsolosluk randevu

ANKARA ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’nin Atatürk Bulvarı üzerindeki ana girişinin tam. Büyükelçiliğin Atatürk Bulvarı üzerindeki.


Randevusuz başvurular hiç bir şekilde kabul edilmemektedir. Ancak, COVID 19’un yayılması nedeniyle, düzenli ziyaretçi trafiğinde ve düzenli randevu tahsisinde kısıtlamalar vardır.


Ayrıntılı bilgi için lütfen burayı okuyunuz.

Lütfen vize başvuru prosedürü ile ilgili son bilgileri dikkate. Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir.


Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sitenin sağ �. Die Deutsche Botschaft in Ankara befindet sich auf dem Atatürk-Boulevard im Botschaftsviertel der Stadt zwischen der US-Vertretung und der italienischen Botschaft. In dem ehemaligen Botschaftsgebäude in. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır.


Vize danışmanınız vize başvurusunda kullanılmak üzere gerekli evrak listesi gönderecektir.

Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Amsterdam Başkonsolosluğu Randevu Alma İşlemleri T. Konsolosluk İletişim Bilgileri. Almanya ülkesinin Türkiye’deki başvuru merkezleri Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya başta olmak üzere birçok merkezi ilde mevcuttur.


NTEGRAL VİZE RANDEVU DANIŞMANLIK Hizmetleri profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Almanya dış temsilciliklerinin konsolosluk harici yetkilendirmiş olduğu kuruluş İDATA’dır. Görevi vize başvurunuzu dış temsilciliklere iletmektedir. Yetkili dış temsilcilik başvurunuzu inceleyip karar vermektedir.


Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir basta olmak üzere birçok İDATA ofisi bulunmaktadır. Banka Bilgileri ALICI ADI: VS RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. N BAŞVURU VE RANDEVU.


Almanya konsoloslukları Türkiye’nin bir çok ilinde faaliyet göstermektedir. Almanya vize randevu işlemleriniz için EAGVS müşteri temsilcilerimiz ile iletişim numaralarımızdan irtibata geçerek veya size en yakın ofisimizi ziyaret ederek bilgi talep edebilirsiniz.


Vize randevu işleminden önce müşteri temsilciniz size özel olarak seyahatinize ve mesleki bilgilerinize uygun gerekli vize dokümanlarını tarafınıza bildirecektir. Evrakları kargo veya elden.

Almanya aile birleşim vizesi, kısa süreli bir vize türü olmayıp, Almanya Federal Cumhuriyetinde uzun süreli olarak oturma hakkı tanımaktadır. Yaşanılan şehrin hangi konsolosluğa bağlı olduğu konusunda bilgi sahibi olmayanlar bu ülkenin anlaştığı tek şirketi olan İDATA’dan öğrenebilmektedir. Almanya vizesi işlemleri Ankara için eksiksiz ve doğru evraklarla hazırlanmış dosyalarla İDATA Ankara başvuru merkezine randevu ile hafta içi saat: 08.


Almanya vizesi için gerekli evraklar bir dosya halinde teslimi sırasında başvuru merkezinin biometrik parmak izi gişesinde de parmak izi verilir. Parmak izi bir kereye mahsus olarak. Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Arası Cuma,Cumartesi, Pazar : Kapalı Almanya İstanbul Başkonsolosluğu Pasaport Bölümüne başvuracak olanların online randevu almaları gerekmektedir.


Online randevu ile alabileceğiniz hizmetler aşağıdaki gibidir. Aile birleşimi randevusu almadan bir gün önce yaklaşık 5. Almanya aile birleşimi vizesi başvurusunda bulunacak olan Türk vatandaşının eşinin bağlı bulunduğu konsolosluk ve büyükelçiliğinden yapması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.