17 Ağustos 2017 Perşembe

Fransiz onlusu

Directed by Andrey Smirnov. With Anton Rival, Evguenya Obraztsova, Evgeniy Tkachuk, Aleksandr Baluev. Hiçbir problemi ya da arızası yoktur, çok temizdir. Beylik silahı olarak kullanmadığım için sadece zaman zaman deneme atışları icra edilmiştir.


ANKARA DIŞINDA OTURANLAR ARAMASIN LÜTFEN. TAŞIMA RUHSATLI, 7.

Orjinal krom kaplama MAB 7. Sırala: Görünüm: İncele. Mağazamızdan vermiş olduğunuz birden fazla siparişiniz varsa hepsi tek kargo paketinde birleştirilip tarafınıza tek kargo gönderilecektir.


FRANSIZ ONLUSU UNİQUE, KAMU GÖREVLİSİNDEN TEMİZ. Arkadaşlar bi asker olan dostuma zor alımdan fransız onlusu verilmiş.


Bu sayın Üstadın ilk sayfada bahsettiği BCF-değil daha sonra üretilen rrmodeli sanırım. Resimlerden anladığım kadarıyla horoz kısmı iyi durumda,ezilmemiş. Kodlarıda aynen duruyor.

Sanırım orjinal boyası. Bu arada fiyat olarakta 7Tl diyor. Saygılarımı sunarım. ORTAÇ En Kıdemli Üye. Açıklama Türkiye Üretimi olup mm adet kapasitelidir. Whatsapp mesaj hattımızdan sorularınızı iletiniz. Arslantaş Av Balık Kamp Mlz. Siyah Çelik Şarjör Ürünümüzün dışı tamamen çeliktir,Darbelere dayanıklıdır. Anketler Firma Rehberi Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.


ANTİKA TABANCA (73) ASİLSAN TABANCA (3) ASTRA TABANCA (43) Atıcılık Aksesuarları (0) ATMACA 53. Tabanca Şarjörü Sadece orjinal tabancalara uymaktadır. Bilgi almak için arayınız.


Tamamen orjinal beyaz parlak krom ve siyah sedef kabze çift sarjor kilif ruhsat alabilecek durumda olanlar arayabilir. Temin edildiğinde e-mail ile bilgilendirilmek için aşağıdaki "Haber Ver" butonuna tıklamanız gerekmektedir. MidwayUSA 306views. DA: PA: MOZ Rank: 25.


Nazi "Unique Model 17" - Gun. Zaza Markalı bu ürün sadece Astra Silah tarafından satılmaktadır.

Lütfen, hesabınız ile giriş yapın veya Yeni hesap ol. Internet Explorer ve daha eski sürümleri desteklememekteyiz. Aradığınız sayfa bulunamadı. Bunun sebebi teknik bir problem veya ilanın yayından kaldırılması olabilir.


Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Her marka ve modelde silahı bizden temin edebilirsiniz.


Av malzemeleri,Av Tüfekleri,Av Bıçakları,Av Kıyafetleri,Avcı Pantolon,Avcı Yelek,Kurusıkı Tabancalar,Havai Fişekler,Çakılar,Mermi,Fişek,Olta,Balık. Bir dönem stadyumlarda çokça yapılan bu tezahüratı duymuşsunuzdur.


Fransa’da doğdu Beşiktaşlı oldu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.