23 Ağustos 2017 Çarşamba

Karayolu düzenleme genel müdürlüğü

Karayolları Genel Müdürülüğü resmi web sitesidir. Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü hizmetleri Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır. Hakki Turayliç Cad. KARAYOLU DÜZENLEME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU.


Karayolu düzenleme genel müdürlüğü

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN. SÜRESİ (EN GEÇ) Ayetki belgesi verilmesi 1- Dilekçe 2- T. DEĞERLİ Meslektaşlarım. Uygulanmakta Olan İdari Para Cezaları. Bugün ki Resmi Gazete de yayı.


Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü. Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Ha. Kilometre dolandırıcılığına son! Sakaryaspor istediğini aldı.


Play-Off’lar oynanacak ! Tarihi Rekor Gram Altın 4Lira ! E-DEVLET üzerinden yapılmaya başlandığı bildirilmiştir. Taşıtların geçici ihraç işlemlerinin e-devlet kapısından yapılmasına ilişkin duyuru. No:Çankaya, Ankara Telefon Numarası. Ana Telefon Web Sitesi Sitene Ekl.


Karayolu düzenleme genel müdürlüğü

Sınav süresi dakikadır. YILI ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ T. Dı İlikiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü 6. Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel M. Haberleme Genel Müdürlüğü 184.


Devlet portali üzerinden barkodlu ve doğrulanabilir olarak düzenlenmesine imkan sağlayan çalışmalar Genel Müdürlüğümüzce tamamlanmış olup e-devlet portali üzerinden hizmet sunulmaya başlanmıştır. Yetki Belgesi taşıt belgesi ve taşıt kartlarının E. DENIzclLlK BARANUCI. Araç muaeyene fiyatları T. Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel.


Demiryolu Düzenleme Genel Müdürlüğü. Ulaştırma Bakanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğü Ağrı Gürbulak Şube Müdürlüğünde memuriyet hayatına. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü : 1. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler.


Karayolu düzenleme genel müdürlüğü

Genelge ile araç muayene ücretleri belirlenmiştir. Detay için tıklayınız. GÜNDEM HABERLER TESLİMAT FOTO GALER İ VİDEO GALERİ YAZARLAR. Otokar, Fortune 500'deki Yükselişini Sürdürüyor.


Bu bağlamda, bugüne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.