31 Ağustos 2017 Perşembe

Src belgesi sınavsız alma hakkı

SRC belgesi sınavsız ve eğitimsiz muafiyet hakkından faydalanma hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kurumumuzda ayrıca Psikoteknik değerlendirme hizmeti de verilmektedir. Ayrıca EKOL PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ olarak uzman değerlendirme ekibimiz ile hizmet vermekteyiz.


Aşağıda belirtilen şartları taşıyan sürücüler eğitim almadan ve sınavsız olarak src belgesi sahibi olabilirler. Bu tarihden önce ehliyet almış olan kişilerin ehliyet sınıfına göre ek bazı şart taşımaları gerekmektedir.

B - C - E - D sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler aşağıdaki detaylı şartlar dahilinde SRC belgelerini sınavsız alma hakkına sahip kişilerdir. Doğrudan ÜDY Belgesi Nasıl Alınır?


DY-ODY Belgesi Nedir ? Antalya Akdeniz Mesleki yeterlilik eğitimi merkezimizde SRC SRC SRC SRCve ODY - ÜDY eğitimleri verilmeltedir. SRC Belgesi Eğitim Kurumumuz T. Milli Eğitim Bakanlığı ve T. Eğitime katılacak olanların saatlik eğitim programının tamamına katılmaları gerekmektedir.

Mavi Mesleki yeterlilik eğitimi merkezimizde SRC SRC SRC SRCve ODY - ÜDY eğitimleri verilmektedir. Bu belgeleri almak için ise eğitime katılmanız gerekmektedir. Bu uygulamanın resmi adı muafiyetli SRC belgesi alma.


SRC belgesi almak için gerekli koşulları sağlamıyorsanız öncelikle bir SRC kursuna kayıt olmanız ve eğitimlerine katılarak sertifika almanız gerekmektedir. Karayolu ile tehlikeli mal taşımacılığı yapan araç sürücüleri taşınana tehlikeli yükün muhteviyatına göre src belgesi alırlar. Bu şartları yerine getiren sürücüler src belgesi için sınava girerler. Sayın sürücüler, 03.


Src Belgesi Alma. Vakıfbank veznelerinden yapabilirsiniz. Sınavsız SRC belgesi alma hakkı olanlara sınavsız src belgesi vermektedir. Alanında uzman ve deneyimli eğitim kadrosu ile eğitim veren Akşehir Bayramoğlu src kursumuzdan detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Elazığ Boğaziçi SRC Kursu eğitim merkezimizde SRC SRC SRC SRCve ODY - ÜDY eğitimleri verilmeltedir. E sınıfı ehliyet sahipleri ise SRCSRCSRC ve SRC belgesi alabilir. Bu sürücülerin yaşını aşmaması gerekir. Katılacağınız src sınavında sadece tek src belgesi alabilirsiniz.


Yaş konusu SRC belgesi alma koşulları ile aynıdır.

Ehliyet alış tarihi 25. SRC belgesi almak için de psikoteknik raporu alınması gerekmektedir. SRC belgesi: Ülkeler arası eşya veya kargo taşımacılığı yapan şoförlerin almaları gereken belgedir. Kamyon, çekici ve TIR sürücülerinin yanı sıra kamyonet, pikap ve panelvan gibi araçları kullanan sürücüler SRC belgesi almalıdır.


Ticari amaçla araç kullanan sürücüler src belgesi eğitimi almaları yasal bir sorumluluk olup, bu sitede src belgesi alma şartları verilmiştir. SRC Sınav hakları herhangi bir otomasyondan bireysel olarak kontrol edilememektedir.


Bu sebeple eğitimi tamamlanan adaylar başvuru yaptıkları kurslardan bunu teyit edebilirler. B, C, E, D sınıfı ehliyete sahip olan kişilerin src belgesini sınavsız alma hakkına vardır. B sınıfı ehliyete sahip olan sürücülerin srcve src4. Bu demek oluyor ki kamyonet ile yurt dışına çıkılması durumunda b sınıfı sürücü belgesi ve src belgesi ile çıkış yapabilirsiniz.


Vakıflar Bankası şubelerine giderek yatırabilirsiniz. NOT: SRCALAN SRC2’Yİ, SRCALAN SRC4’Ü ALMIŞ SAYILIR… Son olarak, yukarıda belirtilen şartlara sahip olmayan sürücülerin yapması gereken işlem src belgesi eğitimine katılmalarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.