21 Eylül 2017 Perşembe

Kimlikle gidilen ülkeler

Kıbrıs’a pasaportla girişlerde ise bu süre güne çıkıyor. KKTC, Türk vatandaşlarından pasaport istemiyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni keşfetmeye gidebilirsiniz. Bu işlemlerle uğraşmadan tatil yapmak isteyenlerin ise pasaport ve vize almadan, yalnızca kimlikle giriş yapabilecekleri ülkeler bulunmaktadır.


Kimlikle Gidilen Ülkeler. Yurt dışına seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteyenlerin en büyük. Seyahat severler ve yeni yerler keşfetmek isteyenlerin önündeki en büyük engellerden biri vi.


Bunun için tek şart 1gün içinde günü aşmamak gerekiyor. Hiç pasaport, vize derdiyle uğraşmadan tatile çıkmak ne güzel olurdu, değil mi? Akıllara ise pasaportsuz gidilen ülkeler ve kimlikle gidilen ülkeler geldi. Türkiye’ye dönüş yapabilirsiniz ancak çıkış kapısında para cezası ile cezalandırılırsınız.


Her ülkenin para ceza tutarları farklılık gösterir. Vietnam Vizesi Nasıl Alınır. Vizesiz gün kaldığım Güney Korede Tür. Pasaportunuz yok mu?


Dünyada birçok ülke vatandaşları diğer çokça ülkeye seyahatlerinde vizesiz, hatta pasaportsuz giriş imkanına sahipken, ne yazık ki Türkiye’den vize almadan gidilen ülkeler sayısı oldukça az olduğu gibi, pasaport gerekmeden sadece kimliklerimizle seyahat edebildiğimiz ülke sayısı da yok denecek kadar. Nüfus Cüzdanı ile Gidilen Ülkeler.


Başkent Kiev, tarihi bir. Gezmenin bir güzel tarafı pasaportsuz gidilen ülkeler, hem zahmetsiz hem ekonomik. Türkiye den gidilen ülkeler çok olmasa da az değil dört ülkeye, yeni kimlikle seyahat edebilirsiniz.


Ortalama Okuma Süresi: dakika. Yurt dışı seyahatine çıkmak için en çok ihtiyacımız olan, hem zaman hem de ekonomik olarak bir yük olan. Ukrayna, Kıbrıs, Gürcistan ve Moldova. Sadece kimlikle gidilen ülkeler ! En son Moldova eklendi, diğer ülkeler ise.


Türkiye ile Moldova arasında, kimlikle seyahat dönemi başladı. Ayrıca listeden pasaportsuz gidilecek yerlerle ilgili de bilgi edinebilirsiniz.


Aynı zamanda kapıda vize veren ülkeleri ve en güzel ülkeleri de bulabilirsiniz. Kuzeydoğu komşumuz, Karadeniz boyunca uzanan Gürcistan, kimlikle, pasaportsuz gidilebilen ülkeler arasında.


Kimlikle gidilen ülkeler

Doğu Karadeniz turlarında yer verilen, Gürcistan’ın önemli liman ve turizm kenti Batu. Tüm dünya ülkeleri bizden pasaport harici vizede talep ediyor. Birçok ülke için pasap.


Yeni yerler keşfedebilirsiniz. Birbirinden güzel gezilecek yerleri ülkeler. Olsun, kimliğinizle gidip gezebileceğiniz ülkeler var.


Moldovanın da kimlikle gidilen ülkeler arasına katılması çok iyi oldu. Alternatifler maalesef halen az. Umuyorum kimlikle gidilen ülkeler her geçen gün biraz daha artar ve gezgin kardeşlerimiz içinde yeni alternatifler olur.


Bilgilendirme için teşekkürler. Henüz pasaport çıkartmamış olan Türk vatandaşla. Gürcistan, Tiflis gibi gören herkesi kendine hayran bırakan doğal güzelliklerle çevrili bir şehre sahip. Buraya gelen Türk vatandaşlarının birçoğu Hopa’dan Batum’a.


Her iki şekilde de vizesiz olarak gidebilirsiniz. Etiket: kimlikle gidilen ülkeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.