18 Ekim 2017 Çarşamba

Aile birleşimi için gereken evraklar

ALMANYA AİLE BİRLEŞİMİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Başvuru formlarındaki imzanın.


Evraklar karsilikli olarak hazirlanacak, aile birilesimi icin gereken kosullar saglanacak o sekilde mümkün. Ama yasadaki kosullarin saglanmasi sart.


Ayrıca eşlerin varsa önceki evliliklerine ve çocuklarına dair belgeleri sunması gereklidir.

Randevu gün ve saatinde bu belgeler ile birlikte ilgili konsolosluğa başvuruda bulunabilirsiniz. Belçika aile birleşimi için standart kimlik ve seyahat bilgilerini gösterir belgeler haricinde, Belçika’da yaşayan eşin de bilgileri sunulmalıdır.


Kimlik bilgileri, maaş bordrosu ve ikametgah adresi eşe dair sunulması gereken bilgilerdir. Eğer varsa başvuranın önceki evliliğinin bitişine dair belgeleri ve çocuklarına dair kimlik ve eğitim bilgilerini de anadillerden.


Bulgaristan aile birleşimi için tarafımıza çok fazla gelen sorulardan bir tanesi Bulgaristan aile birleşimi evraklarıdır. Bulgaristan d vize evrakları için sadece evlilik tanıtmanın yeterli olduğunu düşünür.


Oysa Bulgar evlilik belgesinin yanında yapılması gereken taahhütnameler de bulunmakta.

Zincirli Mahallesi 505. Sk Güney İş Hanı Kat 1-AKSARAY. En az altı ay geçerliliği ve kulanılabilir vize sayfaları olan. Hem sizin hem de eşinizin bilgilerini içermeli ve uluslararası olmasına özen gösterilmelidir.


Belgenizin İtalyanca tercümesi ve imzalı. NTERNETSİZ ALMANCA ÖĞRENME. Her başvuru dosyasının kendi özelinde değerlendirilmesi ve kendi koşullarına göre. Almanca Eğitim Merkezi.


NEMLİ: Evraklar, mail gönderimindeki sıraya göre sunulmalıdır 2. Müracaat şahsen yapılmak zorunda 3. Pasaport içerisinde, son. Diğer başvuru yapabilecek aile üyeleri, Norveç’te çocuğu olan ebeveynler, Norveç’te biriyle evlenecek kişiler (nişanlılar), evlatlık çocuk ve kan bağı.


Aile birleşimi, yurt dışında yaşayan kişinin 1. Fransa’da aile birleşimi için yanına gittiğiniz yakınınızın Fransa’daki yaşam koşullarını karşılayacak miktarda finansal geliri olması gerekmektedir. Yakınınızın ikamet ettiği konutun birlikte yaşamaya uygun olması gerekir.


Kısa süreli vizelerin.

Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır. Bunun yanı sıra sığınmacılarsa, aile birleşimi maksadıyla eş ve çocuklarını davet edemezler. Gerekli Evraklar ve Genel Şartlar. Yapılan müracatın yurt dışına çıkış yapacak olan kişi tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.


Nüfus Kayıt Örneği. Eksik evrak vize müracaatınız red edilemesine sebep olur. Bunu belgeleyen ise Yabancı dil Asertifikasıdır. Bu sertifikayı alabilmek için yabancı dil sınavına girmek gerekmektedir.


Hazırlanması gereken belgelerin asılları ve ikişer nüsha fotokopilerini yanınızda bulundurunuz. Ancak her yabancı dil sınavı.


Schengen vize başvuru formu, başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulmuş, kişinin İspanya vize başvurusu için ibraz edeceği evraklarda beyan edeceği bilgileri destekleyen, ıslak imzalı. Bundan sonraki aşamada aile birleşimi yapabilir yazısı ile birlikte eş için de çocuk içinde ayrı başvuru dosyası hazırlanmalıdır. Aile Birleşimi Vizesi için Gereken Evraklar. Eğer çocuk yaşından küçük ise konsolosluklar bu kişiler için vize ücreti talep etmez.


Boşanma davaları açmak için davacının ikamet ettiği ilde bulunan Aile Mahkemesi’ ne müracaatta bulunması gerekmektedir. Davayı önce kimin açtığının hiçbir önemi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.