19 Ekim 2017 Perşembe

Aile birleşimi vizesi almanya gerekli evraklar

Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu alınız. Almanya Konsolosluğu tarafından belirlenmiş bu belgelerin güncel olmasına ve birbirleriyle çelişkili bilgiler içermemesine dikkat edilmelidir.


Ece Eti 31views. Tarım - Su Kültüründe Kıvırcık Marulun Yetiştirilmesi. Avusturya aile birleşimi gerekli evraklar listesini sayfanın devamında bulabilirsiniz.

Başvurunuz esnasında temin edeceğiniz evrakların eksiksiz olmasına dikkat etmenizde fayda olacaktır. Bu tip uzun süreli vizeler için. Evlendikten sonra soyadı değişen vatandaşların mutlaka yeni soy isimleriyle pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir.


Almanya aile birleşimi vizesi ulusal (D tipi) vize kategorisine girmektedir. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır.


Eş ve aile yakınlarına kısa süreli ziyaretler için de yine vize yolu açıldı. Esiniz Almanya ’da kayitli oldugu belediye’ye gidip aile birlesimi talep edecek.

Evraklar karsilikli olarak hazirlanacak, aile birilesimi icin gereken kosullar saglanacak o sekilde mümkün. Ama yasadaki kosullarin saglanmasi sart. Almanca olarak eksiksiz doldurulmuş) 2. Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formül B). Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir.


Formun çıktısını almak için tıklayın. Cevabından emin olmadığınız soruları lütfen bana sormayın, boş bırakın ve randevunuz için gittiğinizde konsoloslukta sorun. Bu nedenle de işlemlerin ne aşamada olduğunu öğrenmek isteyen başvuru sahiplerine ancak üç. Aile birleşimi vize başvurularının işlem süresi genellikle üç ay sürmektedir.


Türkiye`deki onaylı sınav yapan ve sertifika veren kurumlar Goethe Enstitüsü, ÖSD ve Telc GmbH. Hazırlanması gereken belgelerin asılları ve ikişer nüsha fotokopilerini yanınızda bulundurunuz. Almanya konsolosluğu, gerek duyduğu takdirde bu evraklardan farklı evraklar da talep edebileceğini unutmamak gerekir.


Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız. Randevularınızın tarihleri konsoloslukların.

Bu yüzden evrak takibi yapmak çok önemlidir. Kısa süreli vizelerin. Müsaadesi Başvuru Formu.


ALTIN GEÇİT’’ tarafından kurs süresince doldurulur, 3. En az 6-ay arası geçerliliği olmalı, 4. Bunun yanı sıra Türkiye’ de yaşayan reşit olmayan çocukların ailelerin yanına Almanya ’ya alınması için gerekli olan bir belge olarak da açıklanabilir. Bu vize türü Ulusal D tipi vize. Bu yasaya göre Avusturya’da yaşayan eş doğuştan Avusturya vatandaşı olabilir veya Avusturya vatandaşlığını sonradan kazanmış bir T. SCHENGEN VİZE ADIMLARI.


Aile Birleşimi ve diğer tüm vize pasaport işlemleriniz için lütfen tıklayınız! ULUSAL VİZE ADIMLARI.


Birey bağlı olduğu Ausländerbehörde’den temin edeceği aile birleşimi formunu doldurup gerekli imzaları da temin ettikten sonra diğer aile bireyine göndermelidir. Oturum kabul yazısının ilk sayfasını taratıp posta ya da e-posta yoluyla diğer aile bireyine göndermeli ya da Alman konsolosluğunun vize ile alakadar e-posta adresine gönderilmelidir.


Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır. Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır.


Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.