26 Ekim 2017 Perşembe

Ankara antlaşması ile ingiltere

Aile bireyleri kişinin vize başvurusunda beyan ettiği mesleği yapmakla yükümlü değildir. Serbest meslek olarak icra edilebilecek olan her türlü işi yapabilirsiniz. Ancak İngiltere’nin kendi özel sertifikasını gerektiren avukatlık, doktorluk, diş hekimliği ve mali müşavirlik gibi işleri yapamazsınız.


Ayrıca asıl vize sahibi ve tüm aile üyeleri İngiltere sosyal sağlık kurumu National Health Service’ten ücretsiz olarak faydalanabilirler. Yurtdışına yerleşmek, iş kurmak, süresiz oturum almak ve İngiltere Vatandaşlığı almak isteyen herkese danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Firmamız kesinlikle vize garantisi vermemektedir.


Hiçbir danışmanlık firması ankara anlaşması vizesi garantisi veremez. Doğru, akıcı ve planlı hazırlanmış bir Business Plan ile İngiltere ’de oturum alma şansınız %90’ın üzerindedir. Size en kısa sürece dönüş yapalım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişiler ECAA vasıtası ile İngiltere ’de kendi işini kurabileceği gibi, mevcut bir işe de ortak olabilmektedirler.


Danışmanlık Ücretleri. Program kapsamında İngiltere’de bir iş kurma ve oraya yerleşme imkanı bulunduğu için yapılacak olan vize başvurusu, turist veya öğrenci vizesine nazaran çok daha dikkatli ve en ince ayrıntısına kadar özen gösterilerek hazırlanmalıdır. Avrupa Birliği (AB).


Ligarba Turizm profesyonel ekibinin desteği ile çok daha kolaylaşmaktadır. Bu konuda henüz yeni araştırmaya başlamışken sizin bloğa rastladım.


Eşim ve bir oğlum (yaşında) ile birlikte gitmeyi planlıyoruz. Herkesin hayali İngiltere gibi çok gelişmiş, ekonomik durumu çok iyi olan bir ülkede yaşamaktır. Türk vatandaşlarına özel şartları ile en hızlı yerleşim modeli.


Bu yüzden iş planı hazırlarken gerçekten bu konuda uzmanlaşmış bir şirkette hazırlamanız şansınızı çok daha fazla arttıracaktır. Ankara anlaşması forum açıldı. Bu bildirimi uzatma vizesi için yapacağınız başvuruya eklemelisiniz. Uçuşlar iptal olduğu için bu bir aylık vizenin yenilenmesi gerekiyor.


Ankara antlaşması ile ingiltere

ANKARA ANTLAŞMASI İLE İNGİLTERE. Bu vizenin temelinde iş planı yatar ve iş planı sağlam olmayan başvuru sahiplerine vize verilmez.


Ankara antlaşması ile ingiltere

Kısaca, İngiltere ’de geçici olarak çalışabilir, iş kurabilir, kalıcı olarak yerleşim talebi ve İngiliz vatandaşlığı gibi haklardan yararlanılabilinir. Daha sonra uzatma başvurusu yaparak veya yıllık olarak verilir.


Ankara antlaşması ile ingiltere

Dondurma, Kebap Araçları vs. Türk İş İnsanları Birliği", İngiliz hükümetinin yaptığı değişiklikleri yargıya taşımış ancak Yüksek Mahkeme mart ayında aldığı kararla davayı reddetmişti. Türkiye’de çok fazla bilinmeyen bu anlaşmayı İngiltere ’de bulunan her Türk bilmekte ve birçoğu da bunun aracılığı ile İngiltere ’de oturum hakkını elde etmektedir.


Ancak, süresiz oturumu olmayana her banka "evet" demiyor. Ancak yapacağınız işler gereği,işe alınmanızı etkileyecek etkin bir unsur olarak karşınıza çıkabilir. Burada İngiltere vizesi sahibi olup, yapacağınız işte yeterli olmanız geçerlidir. Asıl vize sahibinin eşi ve yaş üzerindeki çocukları herhangi bir iş yerinde işçi statüsünde çalışabilir, eğitim alma ve sağlık hizmetlerinden serbestçe faydalanabilir.


Faaliyetlerimiz OISC tarafından regule edilmekte ve belirlenen düzenlemelere tabi tutulmaktadır. Vize uzatmak için Home Office’e vize uzatma başvurusu yapmanız gerekir. Başvuru posta ile ya da online yapılabiliyor.


Bunun amacı, bu kimsenin vaat ettiği işi açmaya yeterli olacak kadar sermayesinin olduğunu ispatlamasıdır. Kişiler ya da şirketler önceden bir fizibilite çalışması yapmalı, İngiltere ortamını iyi araştırmalı, vakit ve maddi imkanlarını en verimli şekilde kullanarak yatırım yapmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.