23 Kasım 2017 Perşembe

Alaçatıya uçakla nasıl gidilir

Alaçatı’ya nasıl gidilir ? Sorusuna bu açıdan farklı yanıtlar vermek mümkündür. Son zamanlarda çok sıklıkla ziyaretçi çeken alaçatı otelleri hızla gelişen ulaşım ağlarını da beraberinde getirmiş ve herkesin ihtiyacına cevap verebilmek için hazırlanmıştır. Uzaklıklar ise ortalama olarak İzmir il merkezine 70.


Dünya standardında bir ulaşım bağlantısına sahip olan tatil beldesi, ulaşılabilirliğiyle birçok tatilcinin gözdesi. Tabii İzmir’e uçakla havaalanı yoluyla mı geldiniz, otobüsle mi geldiniz gibi değişkenler de var.

Hemen okuyabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Kalkan’a “Dalaman Havaalanı” daha yakındır (125km).


Araç ile Dalaman – Kalkan arası yaklaşık 1. Kara yolu ile Kastamonu’ya ulaşımı kolaylaştırmak için Ilgaz Dağ Yolu’nda bir tünel açılmıştır. Isparta’ya Nasıl Gidilir ? Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama.


Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Yerler ayırtıldı, planlar yapıldı.

Tüm senenin yorgunluğunu atacağınız o mükemmel tatil artık çok yakınınızda. Atina’ya En Ucuza Nasıl Gidilir ? Kendine has atmosferi ile her seyahatimde yüzümü gülümseten bu şehrin sokaklarında yürürken tarifi zor, keyifli bir hisse kapılıyorum. Kaş’a araba, otobüs ya da uçak ile ulaşabilirsiniz.


Kendi aracı ile gelmeyenler otobüs ya da uçağı tercih edebilir. Kaş’a büyükşehirlerin çoğundan direk otobüs seferleri yapılıyor. Uçakla gelecek olanlar, indi.


Tag Archives: çeşmeden alaçatıya nasıl gidilir. Kıbrıs’a gitme konusuna gelelim.


Didim’e uçakla nasıl gidilir ? Havayoluyla yapacağınız seyahatlerde, belirlediğiniz tatil dönemi için en ekonomik uçuşları biletlerinizi erken aldığınızda yakalayabiliyorsunuz. Bu süre ise istatiksel olarak seyahat tarihinden ay öncesine kadar uzanabiliyor.


Datça’ya Nasıl Gidilir ? Başak burcu olduğum için bu soruya yaklaşık birkaç ay kadar cevap veremedim ve yaz tatili programına da başlangıç yapamamış oldum. Bu Pin, Firmango tarafından keşfedildi. Doğası ile insanları resmen büyüleyen Kapadokya, masalsı bir etki yaratarak gelenleri kendine hayran bırakmaktadır.


Türkiye’den Santorini’ye uçakla direkt ulaşım bulunmuyor.

Birçok kişi her mevsim Kapadokya tatili planları yapıyor. Orta hisar ’da hizmet veren Mahzen Hotels olarak siz. Göcek yol tarifi farklı şehirlerden Göcek bölgesine nasıl gidilir güzergah önerileri ve mesafe kilometre bilgileri bulabilirsiniz.


Bolu, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirleri birbirine bağlayan yollar üzerinde olduğu için farklı ulaşım alternatiflerine sahip. Karayolu, denizyolu ve havayolu imkânları ile diğer illere bağlı olan Bolu’ya gelmek için size en uygun yöntemi kullanabilirsiniz. Ankara’dan Ordu’ya nasıl gidilir diyenler için de önerilerimiz olacak.


Ankara Ordu yolculuğu otobüsle saati geçerken kişisel araçlarla saat sürmektedir. Samsun’a ulaştıktan sonra sahil yolundan Ordu tabelalarını takiben kente ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.