21 Kasım 2017 Salı

Amerika vize randevu

Amerika vize randevu

D Büyükelçiliği’nin Göçmen Olmayan (geçici) A. D Vizesine ilişkin bilgi ve randevu sitesindesiniz. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır.


Eğer kendiniz başvuru işlemini yapmak isterseniz konsolosluklardan randevu alıp. Randevu bölümünde başvuru. Bu nedenle tüm formlar ve randevu sistemi internet. AMERİKA VİZE İŞLEMLERİ.


Amerika vize randevu

Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması. Form doldurulduktan sonra çıktının alınması ve randevuda kullanılacak evrakların arasına koyulması gerekmektedir. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


Evraklarınızı hazırladıktan sonra bize teslim etmeniz yeterli olacaktır. Vize görüşmesi konusundaki tüyolarımı ayrı bir yazıda paylaşmıştım. Sistemde önerilen randevu tarih ve saati içinden uygun olan ve başvuru sahibinin onayladığı randevu tarihi seçilir.


Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız. Adınız (gerekli) Telefon Numaranız (gerekli) Arama: Ülkeler. Alınan vize randevusu en geç randevu tarihinden gün önce değiştirilebilir veya iptal edilebilir. Yoğun dönemlerde başvurulan tarihten ortalama ay sonraki bir tarihe kadar verilebileceğinden.


Jvizesi dışında, İngilizce dil okuluna veya üniversitelerin İngilizce hazırlık sınıflarına giden öğrenciler hariç, tüm Föğrenci vizesi adayları mülakatı İngilizce yapmak durumundadır. Bu web sitesindeki adımları takip ederek kredi kartı bilgilerinizi girerek size uygun olan tarihi ve saati seçtikten sonra onay verin, bu sitede en son bir onay sayfası çıkar. Formu doldurup bilgileri kaydettikten sonra yönergeler takip edilerek randevu oluşturuluyor.


ABD vize randevu sistemi internet üzerinden işliyor. Burada verilen telefonla takip kodunu da kaydetmekte fayda var. Vize mülakatına şahsen gitmeniz gerekmektedir.


Bütün seyahat amaçları için aynı vize başvuru formu olan DS 1doldurulmalıdır. Amerika turist vizesi nasıl alınır? TVSGlobal turizm sektöründe seyahat amacı ile ihtiyaç duyulan uçak bileti, vize işlemleri, tur, otel razervasyonu gibi bir çok hizmeti sizlere sunmaktadır. Vize sürecinizin başlaması için birinci adım, randevu almaktır.


Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem sağlanacaktır. Size iletilecek evrak listesinin eksiksiz hazırlanmasından sonra, ekibimiz tarafından gerekli kontroller yapılacaktır. Bu kontrollerin ardından evraklarınızın, VFS Global kurumuna teslim edilmesi gereklidir.


Yanlış vize kategorisi seçimi randevuya girmeden geri çevrilmenize veya vizenizin olumsuz olarak sonuçlanmasına neden olabilir. Vize randevunuzu firmamız aracılığı ile almak için bizi arayınız. Bu konuda sitemizi inceleyebilir ve ve mevzuat.


Amerika vize randevu

DS-1formu İngilizcedir ve 50’ye yakın soru bulunmaktadır. Welcome to the official U. Visa Service for foreign citizens travel to the United States.


Online başvuru yapılıp DS1Formunun doldurulup randevu alınması ve parmak izi verilmesi gerekmektedir. Vize Danışmanlık Merkezi randevu alınmasından parmak izine ve dosyanızın eksiksiz bir biçimde teslimine kadar sizin yanınızdadır. Başvuru sürecinin karmaşıklığı ve zaman zaman güncellenen vize prosedürleri nedeniyle, profesyonel vize danışmanlığı hizmeti almanız konsolosluklar tarafından da.


Videoda da bahsettiğim üzere. Seçim yaparak onayladığınızda ilgili merkez üzerinden Kanada vize randevusu alım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.