21 Kasım 2017 Salı

Emlak franchising veren firmalar

Peki, emlak bayiliği veren şirketler, franchise veren emlak firmaları hangileri? Eğer emlak sektörüne giriş yapmayı planlıyorsanız, emlak bayiliği veren firmalar aracılığıyla bu kapsamlı iş sektöründe düşük sermayeler ile yer edinebilirsiniz. Türkiye milyonu aşan nüfusu ile gayrimenkul ve emlak.


Emlak Sektörü Hakkında. Markalı emlak zincirleri bin dolardan başlayan franchise bedelle.


Türkiye’de önemli bir yere sahip olan firmamız, sizlere bu alanda yüzlerce farklı firmanın güvencesi altında olabilmeniz konusunda da bir hizmet.

Aynı zamanda, rekabet açısından da, diğer emlak ofislerinden uzakta olması avantaj olabileceği gibi, kimi durumlarda da,yakında olmak, daha fazla müşteri manasına geldiğinden avantaj. Bugünlerde franchise veren firmalar ile alakalı birçok soru işareti bulunsa da oldukça çok tercih edilen bu sistemde günümüzde birçok işletmeci oldukça iyi kazançlar sağlamaktadır.


Gayrimenkul pazarının öncü markaları,Türkiye genelinde franchising sistemiyle y. Bunların tamamı franchising sistemiyle açıldı. Ortalama işletme sermayesi ise bin TL. Yeni açılacak şubeler için öncelik verilecek iller şu şekilde sıralanıyor: İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa.


Bu durumda daha seçici ve en iyi firmalar ile çalışmak istediğiniz anlamına gelmektedir. Biri yeni işiniz olabilir inceleyin.

Verimli, sonuç odaklı ve karlı iş birlikleri için ilk adımı bayilik veren firmalar kategorimizi ziyaret ederek atabilirsiniz. Franchising veren çok fazla firma bulunmaktadır.


Birçok sektörde olduğu gibi emlak franchise hizmeti de alınabilmektedir. Genel olarak franchise veren firmaların birçoğu franchise işlemlerinden sonra ya çok fazla ilgilenmiyorlar ya da herhangi bir eğitim, yardım desteğinde bulunmamaktadırlar. FRANCHİSE, FRANCHİSİNG Bir ürün veya hizmetin imtiyaz hakkına sahip olan tarafın belli şartlar ve sınırlamalar dahilinde biri veya bir firmaya bu hakları vermesiyle doğan iş ilişkilerinin bütünüdür.


TURYAP bayiliği almak için girişimcilerin yaşının faaliyet göstereceği bölgenin profiline uygun olması, girişimcinin mümkünse yabancı dil bilmesi ve üniversite mezunu olması, ofis programlarını kullanabilmesi ve yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara. Century dünya genelinde ülkede yaklaşık 10.


Bu ofislerinden ise yaklaşık 125. Bu firmalar, hali hazırda markalaşmış ya da markalaşma potansiyeli olan firmalar olduğundan, zincir şekilde işleyen yapıları sayesinde daha çok tercih edilirler. Sıfırdan bir iş kurmak yerine, franchise desteği alarak bir yapı oluşturmanın çeşitli avantajları.


Fakat aralarında geçmişten bugüne başarısıyla ve piyasadaki güvenilirliğiyle tanınmış olan Coldwell Banker şirket kadar başarılı değillerdir. ALTIN EMLAK FRANCHISING TAMAMI YEREL SERMAYELİ GERÇEK EMLAK SİSTEMİ.


Franchsining inden yaralanacağınız firma sizden bir miktar bayilik bedeli alacaktır. Bu almış olduğu bedel karşılığında mekanınızın açılma sürecine kadar olan süreçteki tadilatları yapılır.


Hem ülkemizde hem de dünyada neredeyse hiçbir krizden yada olumsuzluktan kolay kolay etkilenmeyen birkaç sektörden birisi olan gıda sektöründe bu yıl da bayilik veren birçok firma var. Yatırım, Girişimci, Iletişim hakkında daha fazla fikir görün.


Ayrıca gayrimenkul franchise bayilik günümüzde oldukça iyi çalışmalar sergileyerek girişimcilere iyi olanaklar sunarak gençlerin iş yeri sahibi olmasına katkı sağlamaktadırlar. Birçok emlak ve gayrimenkul danışmanlığı bulunmakta olup, bu şirketlerden bayilik hizmeti veren firmalar da bulunmaktadır.

Kendi emlak ofisini kurup kira ve satış işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler için emlak bayilikleri iyi bir fırsat olabilir. Döner kesmekten, parfüm üretmekten, çiğ köfte yapmaktan veya elektronik ürünlerden hiç anlamayabilirsiniz. Aşağıda sizinle paylaşacağımız listede yer alan firmalar size bu konuda personel ve eğitim desteği sağlayacaktır. Sizin yapmanız gereken firma ile anlaşıp, işletme başlangıç maliyetlerini karşılamak olacaktır.


Firma geriye kalan. Aklınıza gelebilecek hemen her türlü alanda bayilik almak da mümkündür.


Bu alanda merak edilen konuların başında ise en çok kazanç sağlayan bayilik veren firmalar nelerdir sorusu gelmektedir. Biz de sizler için bu soruya yanıt aradık. Sıfırdan işletme oluşturmak istemeyenler bayilik veren firmalardan franchise alabiliyor.


Kosgeb destekli bazı firmalar şartları sağlayanlara kredi imkanı sunuyor. Yapı Kredi şeklinde bankalar da bayilik almak için kredi veriyor.


Türk markaları da hizmet vermeye başlamışlardır. Kimisi ününü almış ve kurumsallık yolunda gidiyordur, kimileri ise daha küçük firmalar.


Bayilik veren firmalar bu yol ile birçok yeni fırsat elde etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.