27 Aralık 2017 Çarşamba

Bulgaristan çift vatandaşlık için gerekli belgeler

Bunu öğrenmek için ‘İsim Denklik Belgesi. Apostilli sabıka kaydı (Tüm adliyelerden alınır) 3. EGN Adalet Bakanlığı tarafından tasdiklenmiş olmalı. Eşiniz için ise aile birleşimi kapsamında öncelikle Oturum Vizesi ( D vize) almalısınız.


Başvuru İçin Gerekli Evraklar Ve Belgeler Neler? Bunun için dil ve ikamet şartı aranmaz.

Babanızın vatandaşlık durum bilgisi belli olduktan sonra babanızın üzerinden siz de vatandaşlık hakkından faydalanabilirsiniz. Birden fazla ülkenin vatandaşı olabilme durumuna çifte vatandaşlık adı verilmektedir.


Birtakım şartların yerine getirilmesinin ardından başvuruda bulunan kişiler, iki ülkenin de vatandaşı olarak ayrıcalıklardan faydalanabilmektedirler. Vatandaşlık için Gerekli Belgeler Nelerdir? Sayın İlgililer, Sizi, bir konu hakkında bilginiz varsa benle paylaşarak yardımcı olmanızı rica etmek amacıyla rahatsız ediyorum.


Hala kimlik belgesi falan durmakta. Göçmenleri için bulgar vatandaşlığı sorgulama.


Büyükelçiliğinin konsolosluk bölümünden, - Başkonsolosluktan veya konsolosluğundan, - Özel yetkilendirilmi�.

Bu nedenle standart prosedür yoktur. Her başvuru kendine göre değerlendirilip, buna göre gerekli belgeler değişiklik göstermektedir. TC Pasaport ya da Kimlik Fotokopisi. Doğum esasına göre, eş durumundan oturum ile, soybağına göre ). Belgeler bulunduktan sonra vatandaşlık için gerekli evraklar doldurularak işleme konuyor.


Bu işlemin ardından da Sırp. Vat-form dilekçe (Ek-8).


Kişinin hangi devlet vatandaşı olduğunu gösteren pasaport veya benzeri belge, vatansız ise temininin mümkün olması halinde buna ilişkin belge. Medenî hal belgesi.


Hazırlanması gereken evraklar, göç edilen yıl ve kişisel duruma göre değişkenlik göstermektedir. Razgrad göçmeniyiz. Bunların haricinde çıkarmamız gereken belgeler nelerdir? Doğumla vatandaşlık veren Avrupa ülkelerinin her birinin prosedürü farklı işlemektedir.


Doğum birçok ülke için vatandaşlığa giden yolu açıyor ama bazı şartlar, sınırlar söz konusu olabiliyor. Bunlarla birlikte üç belge daha gerekmektedir.


Ehliyet için gerekli belgeler nelerdir? Göç Etmiş Kişiler İçin Gerekli Evrak ve Düzenleme.

Ya da vefat etmiş göç eden kişinin çocukları konumunda olabilir. Bu kişilerin Sofya vatandaşlık başvurusu yapabilmek için istenen evrakları hazır etmeleri gerekmektedir.


Türkiye gelmiş hallya kimlik çıkmadı. Bulgara yaşıyoruz beraber. Büyüklük bakımından Avrupa’nın en büyük 16.


Sofya Danışmanlık romanya vatandaşlık işlemleri konusunda hizmet vermektedir. Makedonya Cumhuriyeti tarafından bu belgelerin dışında farklı belgeler de başvuru sahiplerinden talep edilebilir.


Azerbaycana gidip tatil yapmak. C tipi oturum izni, süre sınırı olmadan İsviçre’de yaşama hakkı sunan oturum iznidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.