28 Aralık 2017 Perşembe

Personel özlük dosyası doldurma

Bu program kar amacı güdülmeden Hikmet Yıldırım Kılınçarslan tarafından hazırlanmıştır. Yönetimi altında değerlendirilebilecek ve fiziki olarak da tutulması gereken özlük dosyası nedir, nasıl tutulur, neler içermelidir derledik. Personel özlük dosyası nedir?


TL idari para cezası verilmektedir. Körüklü Askılı Dosya.

Kanun ve diğer kanunlar uyarınca. Yeni işe başlayacak olan her personelden genellikle bazı evraklar talep edilir. Demir askı mekanizmalı sayfalı personel özlük dosyası için işletmelere özel logo baskılı, seperatör değişiklikleri yapılabilmektedir.


ZLÜK DOSYASI DİZİ PUSULASI. ISO kalite yönetim sistemlerine ait Türkçe hazırlanmış örnek dokümanlar formlar akış şemaları listeler planlar prosedürler talimatlara ait pdf ve word doc, docx uzantılı kalite yönetim sistemleri ücretsiz dokümanları indirme sayfasıdır. MEBBİS üzerinden alabiliriz.


Kirece karşı etkilidir.

Merhaba, Özel, küçük ölçekli bir şirkette çalışıyorum. Aile Durum Bildirim Formu doldurulmamış ama maaşlarında AGİ alıyorlar.


Ofis malzemesi ihtiyaçlarınıza zahmet çekmeden sahip olmak için Avansas. Verilmesi Gereken Bildirgeler Nelerdir? E-Bildirge Uygulaması Nedir?


Brütten Nete – Netten Brüte Ücret Ve Maliyet Hesaplama. Derece Performans Değerlendirme sistemi postmodern sistemler arasında belki de en faydalısıdır. Bu nedenle işletmeler kendilerine göre farklı şekillerde personel özlük dosyası hazırlayabilirler. TL tutarında idari para cezası tahsil edilecektir.


Bununla birlikte özlük dosyasında yer alması zorunlu kılınmış olan belgeleri düzenlememiş olan ya da belirlenmiş süre zarfı içinde ilgili kurumlara bu belgeleri teslim etmeyen kişilerin de ayrıca idari para cezası ödemesi. Bu yazımızda personel özlük dosyası nedir, personel özlük dosyası nasıl hazırlanır ve personel özlük dosyasında bulunması gerekenler nelerdir gibi soruların cevaplarını vermeye çalıştık.


Eğer bu konu hakkında merak ettikleriniz var ise yorum bırakmayı unutmayın. Dolapları, ofisinizdeki,iş yerinizideki klasörlerin,belgelerin,evrakların düzgün bir biçimde saklanmasına olanak sağlar.


Organize Sanayi Bölgesi 3. Aynı Gün Hızlı Kargo İle Kapınıza Gelsin.

Dosya içinde, resmi tüm evraklar ve yazışmalar mevcuttur. Klasöre takılabilir. Dosyanın ön arka kapağında, içinde bulunması gereken resmi evraklar baskılı olarak yazılmış olup, arka kapağın da yıllık ücretli izin tablosu bulunmaktadır. Her memur için bir özlük dosyası tutulur.


Dosyası Nedir ve Neden Gereklidir? Standart bir personel için işe girişte, personel özlük dosyasını düzenleyen departmana iletmesi gereken belli başlı evraklar bulunuyor.


Bir personel hakkında yapılan her tür işlemin toplu halde bir yerde bulunması, o personelle ilgili ileride yapılacak bir işlem de kolaylık sağlayacaktır. Bu formda bulunan bilgiler çalışanın sorumluluğundadır.


Yani çalışanın verdiği bilgiler doğru kabul edilir. Herhangi bir yanlış beyanın ortaya çıkması durumunda sorumluluk işverene değil, çalışana ait olacaktır. Ayrıca çalışanın ailevi. Buna göre işyerleri çalıştırdıkları her çalışan için statüsü ya da unvanı ne olursa olsun özlük dosyası tutmak zorunda, buna mecbur.


Sadece işe girişte değil personel işe devam ettiği sürece özlük evraklarını takibe devam edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.