15 Ocak 2018 Pazartesi

Alman konsolosluğu izmir randevu

Bu tarihlerde vize işlemi yapılmayacaktır. Okul, Almanya’nın dış kültür ve eğitim politikaları ile paralel amaçlar ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir.


Okul bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri bulunmaktadır. Ancak öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir.


A tipi vize alan kişiler, havalimanında uluslararası transit bölümünü terk etmeden ve pasaport kontrolünden geçmeden aktarma yapmak suretiyle seyahat ederler. Die Visastelle Izmir beantwortet Ihre Fragen zur Antragstellung und zu bereits gestellten Anträgen gerne schriftlich per E-Mail.

Telefonische Auskünfte zu Visafragen können nicht mehr erteilt werden. Unsere Mailanschrift auf unserem Visa-Bandansagetext oder auf unserer Webseite. Bitte haben Sie Verständnis dafür, dass wir Fragen, die sich bereits aus unserem umfangreichen.


Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. Almanya aile birleşimi vizesi ulusal vize türü olup D vize kategorisindedir. Almanya vizesi için gerekeli evraklar hazırlandıktan sonra, evrakların teslimi randevu alınarak yapılabilmektedir.


Konsolosluğu İzmir İzmir İngiltere Konsolosluğu. Bunun yanı sıra Antalya, Burdur ve Isparta illeri için Antalya temsilciliği bulunmaktadır.


Almanya konsolosluğu, Türkiye’de yaşayan Alman, Türk ve diğer üçüncü ülke vatandaşlarına konsolosluk işlemleri ile alakalı hizmet alabilmeleri için olanaklar sağlamaktadır.

Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Kızılay ile Tunalı arasında yer alan bu bölgeye ulaşım da oldukça kolay.


Adres: Bağlarbaşı Mah. Hollanda konsolosluğu hakkında turistik, ticari, aile ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. Bu şekilde bölge ve kentlere hizmet veren konsoloslukların bulunuyor olması, vatandaşın ikamet bölgesine göre başvuru yapması gerekliliği yönünden büyük bir önem.


ALICI ADI:INTEGRAL VIZE RANDEVU DANISMANLIK HIZM. Ayrıca internet sitesi aracılığı ile hazırlanan Vize Başvuru Formu’nun da fotoğraflı bir çıktısının alınması ve imzalanmış olması konsolosluk tarafından talep edilmektedir. Bu sayede başvuru sürecinin.


Başkonsolosluğu, uzun yıllardır vize başvurularını bizzat kabul etmekteydi. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Gaziantep Vize sitesine bildirmeniz rica olunur. Bir Orta Avrupa ülkesi olan Almanya, Avrupa Birliği kurucu üyelerinden biri olmakla birlikte, hali hazırda Avrupa Birliği’nde yer alan ülkelerden biri olma. Almanya’ya seyahat etmek isteyenlerin başvurabileceği iki tür vize bulunmaktadır. Schengen Vizesine (C Vize) başvuru yapılmalıdır.


Bu nedenle her türlü işlem ve başvurularınız için randevu almanız gerekmektedir. Sonrasında vize merkezlerinden Almanya vize randevu işlemleri için iletişime geçip, gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Randevuyu nasıl alabileceğinizi.

Eksik belge halinde ret yiyebilirsiniz. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi, vize. Görev ve sorumlulukları iki ülke arasındaki siyasi, politik, ekonomik ve sosyal ilişkileri Almanya Dış İşleri Bakanlığının direktifleri doğrultusunda yürütmektir.


Ancak vize onaylanma sürecinde devreye girdiği de bilinen bir gerçektir. Türk- Alman Dernekleri. Türkiye Cumhuriyet vatandaşları seyahatlerinden önce İzmir fahri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.