16 Ocak 2018 Salı

Almanya aile birlesim

Uzun dönem vize başvuruları bu üç kurumdan birine ikamet adresinize. Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız.


Randevularınızın tarihleri konsoloslukların. Bu nedenle de işlemlerin ne aşamada olduğunu öğrenmek isteyen başvuru sahiplerine ancak üç.


Almanya aile birlesim

Nadir durumlarda diğer akrabalar da (Örneğin, kardeşler, büyükanne, büyükbaba) aile birleşimi kapsamında hesaba katılır. Aile birleşimi vize başvurularının işlem süresi genellikle üç ay sürmektedir. Nasıl başvuru yapılır, hangi evraklar gereklidir? Zincirli Mahallesi 505.


Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1. Almanya Aile Birleşimi Vizesi. Aile Birleşimi anayasanın koruma altına önemli haklardan ve kurumlardan sayılan aile kurumunun yabancılar yasasında somut kurallarla ayarlanmaktadır. Ancak bu evrakları hazırlarken unutulmaması gereken en önemli. Genel itibari ile ay gibi bir süreyi kapsayan bu vize türü bazı durumlarda daha uzun veya daha kısa sürebilmektedir.


Türkiye’de yeni bir pasaport çıkarmak üzere Türk makamlarına. Bu da oturum benzeri bir çalışma olup bir kısım farklı bilgiler içerilen belgelerin hem asıllarının hem fotokopilerinin ibraz edilmesi önemlidir. Biz ikimiz de burada öğrenci olduğumuz için ve öğrenci olarak aile birleşimine başvurduğumuz için bizden bloke hesap evrakımızı istediler. Serkan’ın da benim de ayrı ayrı bloke hesaplarımız vardı.


Bloke hesap işi çok kolay değil biliyoruz. O yüzden bunun için.


Kişiler İnternet aracılığı ile bu tür belgeleri hazırlamaya çalıştığında veya bu tür belge verdiğini iddia eden biri ile görüştüğünde, konsolosluğa başvuru yapması halinde iptal edilmektedir, o yüzden Konsolosluk onayı olmayan hiçbir kurum. Eğer kişi orada ailesinin yanında veya başka biri ile beraber yaşıyor ve evi beraber kullanıyorlarsa bunu.


Almanya aile birlesim

Kredi kartıyla veya öncesinde Yapı Kredi Bankası`ndan bir pin kodu temin etmek. Yükünüzü hafifleterek, gerekli olan motivasyonu sizlere aşılamayı hedefliyor, başarının bu şekilde geleceğine inanıyoruz. Dosyanızı eksiksiz hazırlamak için bizimle. Kayıt için Tıklayın.


Almanya aile birlesim

Sk Güney İş Hanı Kat 1-AKSARAY. Resmi Web Sitesidir. Bunlardan en yaygını olan aile birleşimi üzerine alınan oturumdur.


Evlenen çiftlerden birisinin alman olması veya alman oturum sahibi olması sebebiyle. Uzun süre oturma vizesi başvuruları bu saydığımız.


Bu maksatla aile birleşim kurslarının önemi oldukça büyüktür. Yeni uygulamaya göre, kursta başarılı olduğunu test sonucu ile. O tarihten önceki uygulama mültecilerin sadece sınır dışından korunmasına yönelikti. Ağustos ayında bu kategoriye girenlere aile birleşimi izni çıktı.


Başvurular, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde yapılabilir. Başvuru işlemleri ile ilgili detaylı bilgi için Schengen Vize departmanımız ile temasa geçebilirsiniz. ALMANCA AİLE BİRLEŞİMİ ile ilgili gerekli olanlar nelerdir?


Kurs bitiminde ALMANCA DİL YETERLİLİK SINAVI’ n dan 1üzerinden puan alması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.