31 Ocak 2018 Çarşamba

Almanya vize randevu izmir

Ancak öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir. Pzt, Salı, Perş: 08. Konsolosluk İşlemleri. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.


Soru: Şuan randevu sisteminden Ulusal(Aile birleşimi, Çalışma, Oturum, Eğitim vb.) vize başvu. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz.

DATA hizmet bedeli olarak 2Avro tahsil etmektedir. Doğru ve eksiksiz vize başvurusu, size zaman kazandırarak işinize başarılı bir adımla başlamanızı sağlar.


Bir engeli olan veya erişilebilirliğe ihtiyaç duyan müşterilerin, onlara yardımcı olacak birini getirmesi teşvik edilir. Gerektiğinde asansörlere de erişilebilir. ALMANYA TURİST VİZESİ.


Turistik vize en çok tercih edilen vize türü olmakla birlikte istenilen belgeler, sonuçlanma süresi (ile iş günü) ve alınması diğer vize türlerine nazaran daha kolay olan vize türüdür. Turist vizesine başvuru yapılmadan önce seyahat planınızın belirlenmiş olması gerekmektedir, hangi ülkelere geçiş yapılacağı, hangi ülkelerde daha.


Randevunuz müşteri temsilciniz. DATA aynı zamanda parmak izi işlemlerinizi yapabileceğiniz kurumdur.

IDATA RANDEVU VE PARMAK İZİ MERKEZİ. Site içerisinde yer alan ‘Book Appointment’ butonu kullanılarak randevu alınabilmektedir. Bu kategori içerisinde kişinin karşısına.


Bu konuda maalesef ki birçok dolandırıcı firma vardır. Size sadece randevu alarak sizden yüksek miktarda ücretler almaktadırlar.


Ancak yine de tüm vize başvurularında yanınızda mutlaka bulundurmanız gereken belli başlı evraklar vardır. Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli.


Başvuru dosyanızda yer alamsı gereken evraklar ile ilgili olarak sitemizi ziyaret ettiğinizde güncel evrak. Bu sebeple vize işlemlerinde randevu alınması zorunluluktur. Bu işlemler belirli bir sıraya göre gerçekleştirilir ve vize alım işlemi sağlanmaktadır. Vize Alınacak Ülke.


Size en yakın ofis hangisi ise başvurunuzu oradan. Müşterilerimizin yurtdışına çıkış amacına göre hazırlanacak olan evraklar değişmektedir. Talep etmeniz durumunda kısa süre.


DATA, vize işleminizi sağlarken vize sürecindeki tüm dokümanları teslim. Hususi Yeşil, Diplomatik Parlamento ve Hizmet pasaportları olan Gri Kırmızı ve Siyah pasaportlara vize istenmemektedir.


ZMİR telefonla adrese randevu alma hizmeti araç muayene randevu alma istasyonu adres kroki ve gezici araç muayene istasyon programını bulabilirsiniz.

VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır. Başkonsolosluk web sayfasındaki randevu modülünden randevu alınması gerekmektedir. Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir ’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler. Bu vize türü ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra oturum izni alınması gerekmektedir.


Schengen üye ülkelerinde kalmak isteyen başvuru sahipleri ikamet başvurusunda bulunmaları gerekecektir. Bu nedenle vize başvuru yapmadan önce hangi vizenin alınacağına karar vermek gerekir.


Gidiş nedeni ve vize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.