26 Ocak 2018 Cuma

Bulgaristan konsolosluğu çalışma saatleri

Bulgaristan konsolosluğu çalışma saatleri

Pazartesi-Cuma: 09. Ayrıca indir bağlantısına tıklayarak çalışma saatlerini tablo olarak. Pasaport Teslim Saatleri : Cuma: 09. Kocaeli, Sakarya ve Çanakkale illerini kapsamaktadır.


Bulgar konsolosluğu çalışma saatleri. Diğer günlerdeki çalışma saatlerine bakın. Yakındaki benzeri yerler. Büyükelçilikler ve konsolosluklar. Umarız ki yardımcı olmuşuzdur. Ajansı tarafından verilir. Bir takım yasal koşulların yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Başkonsolos Mehmet Özgür ÇAKAR. Adres ve İletişim Bilgileri Adres: Tuzcular Mah. Antalya, Burdur, Isparta. Romanya Konsolosluğu Çalışma Saatleri Nedir? Evrak Alımı : Hafta içi her gün Saat: 13.


Evrak Teslimi: Hafta içi her gün Saat: 09. Bazı işlemler için de Perşembe günü hizmet verebiliyor. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Yunanistan İstanbul Konsolosluğu Çalışma Saatleri.


Nöbetçi görevlilerimizin VİZE ve PASAPORT KONUSUNDA BİLGİ VEREMEDİKLERİNİ lütfen göz önünde bulundurunuz. Etiyopyakonsoloslugu. Anlayışınız için teşekkür ederiz.


BULGARİSTAN KONSOLOSLUĞU. Mahatma Gandi Caddesi, 55. Gaziosmanpaşa Ankara. Açıklamada, sunulacak hizmetler konusundan ön kayıt yaptıran vatandaşların öncelikli olacağı beliritldi.


Konsolosluğu İstanbul çalışma saatleri içerisinde vize başvurusu yapılmasına imkân tanıyan bir İngiltere temsilciliği birimi değildir. Görev Bölgesi: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ. Sizin adınıza tüm işlemleri özenli bir şekilde evraksızvize.


Rusya İzmir Fahri Konsolosu Kerim Özsoydan Rusya İzmir Fahri Konsolosluğu, Rus Vatandaşlarına gerekli yardım ve desteği sağlamakla yükümlü olup, Rusya’ya seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına Seyahat Belgeleri ve vize vermeye yetkili değildir. Konsolosluk çalışma saatleri içerisinde olmasına rağmen kapıları açmıyorlar. Atatürk Bulvarı No.


Bulgaristan konsolosluğu çalışma saatleri

Avustralya İstanbul Konsolosluğu İletişim Bilgileri. Finlandiya konsolosluğu hakkında turistik, ticari ve aile ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. Bilgisayar Bilim Bitkiler Biyoloji Cografya Devlet Donanim Edebiyat Egitim Ekonomi Gezi Haberler Hayat Hayvanlar Hobi Icatlar Ilginc Internet Kim-buldu Kimdir Kim. Macaristan Konsolosluğu Resmi Web Sitesi: isztambul.


Bulgaristan konsolosluğu çalışma saatleri

Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Knight stratejik partners sitesine bildirmeniz rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.