31 Ocak 2018 Çarşamba

Istanbul almanya başkonsolosluğu aile birleşimi

Istanbul almanya başkonsolosluğu aile birleşimi

Genel olarak belirtilen süre aydır ancak bu durum bazı durumlarda daha uzun ya da daha kısa olabilir. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Nüfusun fazla olmasından kaynaklanan talep fazlalığının önüne geçmek için böyle bir yöntem uygulamaktadırlar. Buna rağmen vize alma veya telefonla iletişime geçme konusunda yoğunluk yaşayabileceğinizi unutmayın.


Sizinle birlikte başvuracak olan aile feritleri icin de aynısı geçerlidir. Bu başvuruyu gerçekleştirmek için gerekli evraklarınızı hazırlamalı ve konsoloslukların belirlediği saatlerde randevu almalısınız. DATA randevu alma sistemi (on-line) Basvuru için gerekli evrakların listesini de burada bulabilirsiniz (randevu almaksızın). Evraklarınız tam olmalıdır.


Istanbul almanya başkonsolosluğu aile birleşimi

Uzun devre vize müracaatları bu üç kurumdan birine ikamet adresinize bağlı olarak yapılmaktadır. Vize ve pasaport departmanlarını ayrı olmasına rağmen üçü de aynı yerde bulunmaktadır. Ulaşım konusunda İstanbul ’un oldukça merkezi bir bölgesinde olduğu için sıkıntı yaşayacağınız bir durum olmayacaktır.


Koronavirüs salgını aile birleşimini de zora soktu. Cuma günleri saat 09. Almanca Abelgesi sadece.


Ankara Büyükelçiliği Antalya Konsolosluğu İstanbul Başkonsolosluğu İzmir Başkonsolosluğu. Hizmet verilmeyen resmi tatiller yalnızca Türkiye’de anılan ve kutlanan günlerden oluşmamaktadır. Randevu ücreti Avro`dur. Kredi kartıyla veya öncesinde Yapı Kredi Bankası`ndan bir pin kodu temin etmek.


Avusturya aile birleşimi vizesinden yararlanmak için belirli kriterleri geçerli hale getirmeniz gerekmektedir. Avusturya’ya gittiğiniz süre zarfında da oturma izni talebinde bulunarak ikamet hakkı elde edebilir ve yasal olarak Avusturya sınırlarında. Berlin-Brandenburg Danıştay Kararı. En az ise ay önce başvuru yapılabilinir.


Aile birleşimi, öğrenci veya çalışma amaçlı ikametler için doğru vize, Ulusal Vizedir. Seyahatin sekteye uğraması adına şahısların seyahat tarihinden önce evraklarını konsolosluk yetkililerine teslim etmesi gerekmektedir. Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4. ALMANCA ASINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formül B). Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir) 5. STANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU. Aile Birleşimi ve diğer tüm vize pasaport işlemleriniz için lütfen tıklayınız!


VİZE PASAPORT ALMANYA. Yaya yollarının yapısal durumu yetersiz, yollar dar ve kaldırımlar, üzerine park eden araçlar yüzünden, zorluklar barındırmaktadır.


Istanbul almanya başkonsolosluğu aile birleşimi

Birçok metro istasyonunda bulunan asansörler çoğu zaman çalışmaz durumdadır. Ayrıca Konsolosluğun yaş farkı gibi faktörlere dikkat ederek, evliliğin sahte olup olmadığına dair şüpheye düşmesi halinde de vize. Avusturya’da yaşayan, Avusturya vatandaşlığına sahip Anne, Baba ya da çocuklar, 1. Goethe Enstitüsü Sertifikası ile eşdeğer TELC ve İstanbul Lisan Merkezi sertifikası size yetiyor.


Engelsiz Yaşam Hakkında Bilgilendirme Makale. Başkonsolosluğumuz, yapısal koşullara göre, özellikle pasaport, kimlik veya vize başvurularında ve diğer konsolosluk işlemleri için yapılan görüşmelerde engelli vatandaşlara yardımcı olmaya çalışmaktadır.


Sizlere ücretlerle ilgili olarak tüm güncel bilgileri aktarmaktayız. Fakat mesleki kriterlere göre koşullar değişmekte, eğitim yeterliliğinize göre prosedürleriniz kolaylaşmakta ya da tersine bir ivme göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.