22 Şubat 2018 Perşembe

Almanya vizesi ankara randevu

Konsolosluk İşlemleri. Almanya Büyükelçiliği. Kültürel etkinliği düzenleyen kurumdan, sizin için düzenlenmiş davetiye gönderilmelidir.


Aile birleşimi, hem orada bulunan çocuğunuz üzerinden hemde orada. Pasaport teslim bölümü: Pazartesi-Cuma günleri saat 08.

Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır.


DATA hizmet bedeli olarak 2Avro tahsil etmektedir. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz.


ALMANYA ÇALIŞMA VİZESİ. NTEGRAL VİZE RANDEVU DANIŞMANLIK Hizmetleri profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur.

Bazı durumlarda mülakata tabi tutulmazken bazı durumlarda ise konsolosluktaki insanları neden gitmeniz gerektiğine dair ikna etmeniz. Ulusal vize başvurularınızın iDATA ofislerinden yapılabilmesi için alınacak randevular sıra numarası sistemi ile.


Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir basta olmak üzere birçok İDATA ofisi bulunmaktadır. Yetki sınırlandırması yoktur. Saatleri 08:- 17:30.


Modern dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alan ve Avrupa Birliğini. Bu vize türü ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra oturum izni alınması gerekmektedir. Profesyonel ve deneyimli ekimibiz ile uluslararası hizmet standartlarına uygun süreç yönetimi.


Sizler için evrakların hazırlanması aşamasından, vize başvurunuzun sonuçlanmasına kadar ilgileniyor, işlemlerinizi bizzat takip ediyoruz. Size en yakın ofis hangisi ise başvurunuzu oradan. Kısa süreli seyahatler veya uzun süreli oturma izni başvurularıda randevusuz olan başvurular kabul edilmemekte olup,temsilcimiz tarafından ücretsiz randevunuz oluşturulup en kısa sürede tarafınıza bilgi verilmektedir.


Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir. Ankara ’dan yapılacak İspanya vize başvurularında randevu ile seyahat tarihi arasında turistik vize de gün, ticari vize başvurularında iş günü, Antalya ve İzmir’den yapılacak turistik vize başvurularında gün, ticari bize başvurularında ise iş günü olmasını zorunlu tutmaktadır.


C tipi kısa süreli kalışlar için ( güne kadar olan ) turistik vize, ziyaretçi vizesi, ticari vize veya kültürel-konferans vizeleri için vize başvuru merkezinden, D tipi uzun süreli kalışlar için ( gün ve üzeri olan ) aile birleşimi vizesi. Vfs Global kurumuna Avrupaülkelerine giriş yapmak için.

Danimarka konsolosluğu hakkında turistik, ticari, eğitim ve ziyaret vizesi, gerekli evraklar, randevu, vize ücretleri, çalışma saatleri, iletişim bilgileri. English Español Türkiye. Data vize başvuruları randevusuz kabul edilmemektedir. Başvuru Yapacağınız Ülke.


Vize başvurusu yapmadan önce randevu alma zorunluluğu vardır. Profesyonel vize uzmanlarımız sayesinde zaman kaybı yaşamadan randevu alma ve evrak ibrazı konularında rahat edeceğiniz adımları atabilirsiniz. Açıklama: Tüm dünya ülkelerine vize alabilen yetkili öncü kuruluştur.


Mesai saatleri içerisinde gün ve tarih için bilgilendirme yapılacaktır. Firmamız herhangi bir konsolosluk veya Fahri bir konsoloslukla anlaşma içerisinde değildir. Schengen, Avrupa’da belli başlı ülkelerin oluşturdukları ve özellikle de Batı Avrupa ve Kuzey Avrupa’yı kapsayan, anlaşmalı ülkeler dâhilinde vize gerektirmeyen bir bölgeyi ifade eder.


Sadece diplomatik (siyah), hususi (yeşil) ve hizmet (gri) pasaport sahipleri ay içinde günü aşmayacak şekilde vize almaksızın Şengen ülkelerine seyahat edebilirler. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır.


Başkent Vize, seyahat amacınıza ve işinize göre evrakların sizin için temin edilmesini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.