22 Şubat 2018 Perşembe

Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı, belediyelere kaynak sağlandı. Yasal Ödeme Tarihi. BEYANNAME VERME VE ÖDEME SÜRELERİ (Hatırlatmalar) MuhasebeDR-2. Ağustos Ayı Vergi Takvimi.


YATIRIM TEŞVİK BELGELERİNE DOĞAL VE BİYOLOJİK AFET NEDENİYLE EK SÜRE VERİLMESİNE İLİŞKİN KARAR YAYIMLANDI. Son Güncelleme: 21. Ayrıca belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde.


VUK Tebliği Yayımlandı. Mükerrer Resmi Gazete’de mücbir sebep kapsamında beyanname verme ve ödeme süreleri uzatılan mükelleflere ilişkin “5Sıra No. Kira geliri beyannamesi için son gün! Ayrıca Belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan milyar TL’lik 3. Genel Tebliğde yapılan.


Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

Tüm meslek mensubu vatandaşlarımıza Pratik Vergi Ailesi olarak işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz. Sizlerinde soru veya görüşleriniz olduğu takdirde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız.


Beyanname Verme ve Ödeme Süreleri Uzatıldı 24. Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ekonomide alınan önlemlere ilişkin açıklama yaptı. Vatandaşlardan gelen talep. Temmuz mali takvimi.


Nasıl başvuru yapılır? Sirküler kapsamında getirilen yükümlülük süre ertelemesi sadece belirtilen ödevlere ilişkindir. Dolayısıyla mükelleflerin muhtasar ve damga vergisi beyanname verme ve ödeme süreleri hakkında herhangi bir erteleme yapılmamıştır.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur. TEMMUZ, BİST ŞİRKET HABERLERİ. Gelir İdaresi başkanlığı Mart. Saygılarımızla, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oğuzhan GÜNGÖR. Ana Sayfa » Ekonomi. Bakan Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan yeni kararları Twitter hesabından açıkladı. Maliye Bakanı Ağbal, açıkladı. Karabük Defterdarlığı, beyanname verme ve yapılması gereken ödemelerle ilgili sürenin uzatıldığını duyurdu.


Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: “Mart tarihine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi beyanname verme ve. Banka ve Sigorta İşlemleri Vergisi, Mevduat Faizi Stopajları ve Özel Iletişim Hizmetleri Vergisi hariç) tarihleri 28. TL’nin aşılıp aşılmadığının tespitinde gelir vergisi kesintisine tabi brüt kira gelirleri ile konut kira gelirinin gelir vergisinden istisna edilen tutarı aşan kısmı. Nisan SGK bildirim süreleri sgk beyanname verme süreleri.


Ancak bu tarih hem hafta sonuna denk geldiği hem de Ramazan Bayramı. Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı. Yıllık gelir vergisi beyanname süreleri uzatıldı! SON GÜNCELLEME: 17.


Beyanname verme süreleri uzatildi 2020

Koranavirüs kaynaklı Covid-hastalığı üzerine dernelerkle ilgili vermekle yükümlü oldukları beyanname ve bildirimlerin hazırlanış ve veriliş sürelerinin de sekteye uğradığı belirtilerek, Nisan ayı sonuna kadar verilmesi gereken dernek beyannameleri ve mevzuattan. Toplam Sayfadan 1. Konuya ait Mesajı başka Sayfada göster.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.