20 Şubat 2018 Salı

Sgk işyeri bildirgesi internet

SGK işyeri bildirgesi işleminin çalışanların işverenleri tarafından sisteme girilmesi gerekmektedir. E- SGK sitesine hoşgeldiniz. Kurumumuz, vatandaşlarımıza doğumundan ölümüne kadar, hatta ölümünden sonra da hak sahiplerine sağlık, sigorta ve sosyal yardım alanlarında, "Kaliteli, adil, kolay erişilebilir, insan odaklı hizmet veren, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini yürütmek ve geliştirmek" misyonu doğrultusunda hizmetleri.


Sgk işyeri tescil süresi. Soru: Merhaba, İş yerimizi başka bir adrese taşıdık.


Yeni iş yerinde çalışacak olan tüm personel için işe giriş bildirgesi düzenleyeceğim fakat, kurumda ki memur işe giriş bildirgesi düzenler iken, istisnai durum bildirimi de yapın dedi.

Kurumun ilgili ünitesine gönderilecektir. Aynı işverenin birden fazla iş yeri varsa her iş yeri için bu bildirgeyi ayrı ayrı bildirmesi gerekir. SGK ’ya bildirmesi gerekmektedir. SGK Müdürlüğünün yeni hizmete sunduğu internet üzerinden işyeri tescil uygulaması ile SGK işyeri açılışı artık internet ortamında yapılabiliyor.


Gelelim sgk işyeri tescil için gerekli evraklara. Daha önce internet ortamında yapılamayan işyeri tescil işlemi artık online internet üzerinden bir çok işlemi yapılarak sgk da iş yığılmalarına ve işverenin zaman kaybetmesinin önüne geçmiştir. Artık ilk defa sigortalı işçi çalıştıracak işverenler işyeri tescil sgk işmelerini online yapabilecekler.


Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinin 29.

Hizmet akdiyle ve kamu görevlisi sigortalısını çalıştıran işverenler, en geç sigortalı çalıştırdıkları tarihte Kuruma e-sigorta ile göndermek zorundadır. Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi indirmek için tıklayınız. Artık SSK iş yeri bildirgesi tarafından işyerlerinin SGK bir gün içerisinde tescil olmasına gerek vardır.


SGK İşyeri Bildirgesi Iyi mi Doldurulur? Ve bunda ise işyeri yaptıkları değişiklik olsun kuruluş olsun bunları met formu ile bilgilendirmeniz mümkündür. Kuruma verilmesi gerekenler ise şunlardır: İŞYERİ Bildirgesi ile Birlikte İŞYERİ sahibinin nufus cüzdan fotokopisi, imza sirküleri ticaret sicil.


SSK işyeri bildirgesi işverenleri tarafından çalışanları için sisteme girilmesi gereken bir bildirgedir. SGK işyeri sigorta bildirimi için e-bildirge şifresi almanız gerekmektedir. SGK işyeri tescilinizi yaptıktan sonra internet üzerinden şifre vermektedir.


Alt İşveren (Taşeron) İşyeri Bildirgesi. Zira anlamı da yoktur. Yapılması gereken, yapılan taşeron sözleşmesi ve bir dilekçe ile SGK ya başvurmaktan. Bunların içerisinde iş yeri bildirgesinin verilme şekline bir numaralı olan iş veren seçeneği işaretlenmelidir.


SGK uyumlu yeni bildirgeler verilmiştir. Bununla birlikte, ilk defa işyeri bildirgesi verilen işyeri dosyasından alt işverenin bildirimde bulunması durumunda işe girişlerin hangi sürede yapılacağı, Pazar ve Pazartesi günü işe başlayan sigortalıların bildiriminin hangi sürede yapılacağı, işyerinin başka ildeki veya aynı ilde birden fazla sigorta müdürlüğü bulunan illerde başka sigorta müdürlüğü yetki.


Bildirgesi İnternetten Verilebilir Ankara İçin Merhaba, forumu ilk kez ziyaret ediyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. KULLANICI ADINIZLA BİRLİKTE" e-posta atınız.


E sgk tescil uygulaması üzerinden başvuru yapmayan, yalnızca işyeri bildirgesi ile başvuru yapanlara SGK tarafından idari para cezası uygulanmaktadır.

Tescil başvurusunu nasıl yapacağınızı adım adım anlattık. YERİ BİLDİRGELERİNİ e-SİGORTA KANALIYLA GÖNDERECEKLERİN DİKKAT EDECEKLERİ HUSUSLAR. PDF olarak indirmek için tıklayın Tarih : 11.


Sayfada sağ klikten “Logo’dan aktar” seçeneği ile, sicilin işyeri bilgilerine göre. Bildirmesinin karşılığında işyeri için işyeri sicil no verilecektir. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Diğer Fotoğraf Galerileri. Nakledilen sigortalıların sigorta hak ve yükümlülükleri devam ettiğinden nakil edilen. KONU: İşyeri Bildirgesi E-Sigorta Kanalıyla Gönderilebilecektir.


Sigorta kanalıyla internet üzerinden gönderilebilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.