15 Mart 2018 Perşembe

Almanya ya işçi alımı

Almanya ya çalışmak için gitmek istiyorum. OBM Türkiye resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Federal hükümet ise, yeni yasa ile, üçüncü ülkelerden yılda bin nitelikli. Bireylerin bu işçi alımından faydalanmaları için geçtiğimiz.


Başvurular Nasıl Olacak?

Başbakan Angela Merkel. Bu konuda yapılan ilk açıklamada alımların hangi kadrolarda olacağı ve maaşlar ile ilgili detaylar verilmişti. Konuya dair elde edilen. Peki başvurular ne zaman?


Bu haberi alan Türk vatandaşlar bu fırsatı. KUR üzerinden yayınlanan personel alımının detayları merak ediliyor. En çok hemşire, kaynakçı.


Türkiye’de sadece tek firma üzerinden başvuru yapılacak olup diğer her türlü başvuru yanlış olacağı hakkında uyarılar bulunmaktadır.

KUR ile anlaşmalı bir insan. Biz de bu konuyu sizler için. Bu izin mesleki eğitime, dil bilgisine. Yüksek ücretle vasıflı ve vasıfsız.


Son olarak İŞKUR ve Konsololuk böyle bir şirketin işçi götürme yetkisinin olmadığını vurgulayan açıklamalar yapmıştı. Merhaba değerli okurlarımız Avrupa Birliği üye ülke vatandaşları ve Avrupa Ekonomi Alanı vatandaşları çalışma izni zorunluluğu yoktur.


Angela Merkel başbakanlığındaki koalisyon hükümetinin hazırladığı göç yasa paketini görüşen meclis, yapılan oylamada, yasa tasarısını oy çokluğu ile kabul etti. Dil eğitimi ve konaklamanın.


Göç yasasının çıkarılmasından sonra hangi ülkeden kaç işçi alınacak ilan edilmedi. Marangozluk ve alakalı işler. Bu alım için ilk başvurular geçtiğimiz haftalarda alındı.


Ayrıca haberlerde yer alan açık kadroları, ne. Meslek grupları arasında ise hemşire, kaynakçı, elektrikçi ve havalimanı yer hizmetleri sektörleri yer alıyor. OBM sayfası sık ziyaret edilen sayfalar arasında bulunuyor. ALMANYA İŞÇİ ALIMI HAKKINDAKİ BİLGİLER.


Emekli ve İşverenin Haber ve Bilgi.

Yeni düzenlemeler ne zaman uygulanacak? Almanca bilmek gibi gibi şartlar aranmaktadır. Günde saat çalışacaklardır ve yıllık sözleşme ile çalıştırılacaktır. Euro seviyesindeydi.


Günlük saat çalışılır. Buna göre aylık ücret brüt 1. Yurt dışı ilanları ile ilgili önemli duyuru olarak yayımlanan duyuru “kamuoyunun dikkatine” başlığını taşımaktadır.


Kimler hangi şartlarda başvuru yapabilir? Bu işi biz yıldır yapıyoruz ve birçok ülkeden bugüne kadar birçok işçi götürdük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.