21 Mart 2018 Çarşamba

Amerika turist vizesi

Bu şartlar altında vize almam imkansızken Abd- Vize. Amerika Turist Vizesi Genel Bakış. Vize başvurusu yapmak biraz teknik bir konu, ben burada size genel olarak “ amerika turist vizesi almak istiyorum, ne yapayım? Basit Hayatınızdan Kurtulun!


Recoricco 9views.

Buna Nonimmigrant Visa, (Göçmen Olmayan Vize ) yani geçici ABD vizesi de deniyor. Bu formu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekiyor. Genellikle TC vatandaşlarına yıllık multiple olarak verilmektedir.


Eskiden ABD turist vizesi için doldurulan DS 1ve 1gibi formların yerini artık tek bir form aldı: DS 160. Pasaport süresi yıldan az olması vize süresin.


Son derece detaylı olan formu doldurmak, oldukça büyük önem taşımaktadır. Vize başvuru sürecinde harcayacağınız zamanı da belirttiğiniz gibi yoğun iş temponuzda kendinize dinlenmek için ayırabilirsiniz.

Vize Merkezi olarak her zaman yanınızda. Eğer turist vizeniz var ise ya da turist vizesi alarak, nasıl bir yatırım yapılabileceğine karar vermek için, ABD’yi turist vizesiyle ziyaret edip imkanları bizzat görüp karar verdikten sonra başvurmanızı tavsiye ediyoruz.


Eğer çalışansanız, maaşınız yani finansal durumunuzun uygunluğunu kanıtlarsanız çok ama çok avantajlısınız. Vize başvurunun tamamı online sistem üzerinden gerçekleştirilse de başvurumuzu insanların incelediğini unutmamız gerekiyor. Aylık gelir kısmını çok fazla abartmadan, konsolosluğa banka hesap bilgilerimizi ilettiğimizi ve resmi olarak gözüken gelirimizi unutmadan.


Eksi pasaportlar varsa, bunların da eklenmesi gerekmektedir. Daha önceki yazılarımızda da paylaştığımız gibi ABD’ye seyahat etmenin pek çok yolu bulunmaktadır. Bu konuda temel olarak iki tasniften bahsetmek mümkündür. This document is one of the forms you need to submit with your application.


If any of the required documents listed below are missing, your application may be returned. Gather your documents in order of the checklist and check each item. Detaylı Bilgi » Turizm. Vize başvuru değerlendirme ve sonuçlandırma işlemleri ile ilgili yetkili başka bir mercii bulunmamaktadır.


Konsolosluklara idari destek sağlayan vize başvuru merkezlerinin başvurulara ilişkin kararlarda üzerinden hiçbir sorumluluğu ve inisiyatifi bulunmamaktadır. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER.

Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak ) 4. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Bu vize, göçmen olmayan vize kategorisindedir.


Randevunuzun alınması. Turist Vizesine başvurup reddedilen turist adaylarının reddedilmesine sebep olan en büyük etken! Buna ilaveten, son ay içinde ve belirli kriterlere uygun olarak çekilmiş bir fotoğrafınızın olması gerekmektedir. Fotoğrafın arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve fotoğrafın %50’sini kapsamalıdır.


USD olarak yapılmaktadır. Yazınız çok güzel olmuş. B kategorisi altında yer almaktadır ve vizenin süresi vize memuru tarafından belirlenmektedir.


Yeşil Sigorta - günlük €. Soru: yıllık turist vizem var. Nasıl başvuruda bulunabilirim ? Ispanya Turist Vizesi Ankara - İstanbul - İzmir - Antalya - Bursa - Adana - Gaziantep - Mersin - Diyarbakır - Muğla - Denizli.


Ispanya vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.