27 Mart 2018 Salı

Kanada da eşcinsel evlilik

Kanada Kolombiya Kosta Rika Lüksemburg Malta. Bir lezbiyen çift de Mart ayında Tokyo Disneyland’ da düzenlenen bir törenle dünya evine girdi. Fakat bu Japonya’ da aynı cinsten insanların gerçekleştirdiği ilk evlilik değil.


Daha fazlasını videodan öğrenin. HOLLANDA DA EVLİLİK, GAY EVLİLİKLERİ, EVLİLİK YOLUYLA OTURMA VE ÇALIŞMA İZNİ, ILTICA - Duration: 8:09.


Bu tür bir beraberlik için gay evlilik, lezbiyen evlilik, homoseksüel evlilik, eşdeğer evlilik gibi terimler de kullanılmaktadır. Sormak istediğiniz troll sorularını da yoruma yazın onları da. Kitap, Tanrı, ateistlik, kürtaj, holokost, eşcinsel evlilik, tutuculuk gibi değişik konularda bir dizi sohbet içeriyor.


Kanada da eşcinsel evlilik

Parlamentoda bugün onaylanan yasa değişikliği ile Yeni Zelanda, eşcinsel evliliği yasalaştıran ilk Asya-Pasifik ülkesi oldu. Birleşik Krallık’a bağlı İngiltere, İskoçya ve Galler’de eşcinsel evlilik ve kürtaj yasal bir hak olarak tanınıyor. Güney Afrika, kıtanın eşcinsel evliliklere izin veren tek ülkesi.


Kendi cinsinden kimselerle cinsel ilişkide bulunan kimse. Advertizing definition (more) definition of. Eşcinsel çiftin annelik davası. Bazı partiler yasaya karşı çıksa da, turizmciler memnun.


Hollanda’ da eşcinsel evlilik ve eşcinsel evliliğin Hollanda dışında nerelerde tanındığı konusunda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Gay evliliğin tanınmadığı ülkelerde, eşcinsel çiftler, örneğin miras gibi konularda hukuki zorluklar yaşayabilirler.


Hollanda, Belçika, İzlanda derken sonunda Alman parlamentosu da eşcinsel evliliklere izin verdi. Haber güncelleme tarihi 30. Reuters haber ajansının duyurduğu habere göre, Almanya’nın uzun yıllardır gündemini meşgul eden ve meclisi resmen ikiye bölen ‘ eşcinsel evlilik ’ konusu sonunda karara bağlandı.


HOLLANDA DA FAKE GAY EVLİLİK HAKKINDA TAKİPÇİMİN SORUSUNU YANITLIYORUM - Duration: 4:57. Son Güncelleme: 12. EŞCİNSEL POLİTİKACI KANADA ’ DA EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI. Nicola Vendola, Kanadalı partneriyle evlenme hazırlığında.


Britanya’ da evlilik eşitliğinin olmadığı tek ülke olarak Kuzey İrlanda kaldı. Rhode Islan eşcinsel evlilik kayıtlı, ancak diğer devletler ve ülkelerde sonucuna olanlar olarak tanınan olmasa da - bir durumda.


Kanada da eşcinsel evlilik

Kalan otuz dokuz devletler eşcinsel sendikaları izin vermez. Hangi ülkelerde eşcinsel evliliklere izin verildiğini bilmek,seks azınlıklarının temsilcileri ilişkilerini kaydedebilirler. Kuzey İrlanda’ da evlilik eşitliğinin yasal hale gelmesinin ardından evlenen ilk çift, yaşındaki Robyn Peoples ve yaşındaki Sharni Edwards oldu. Dünyada eşcinsel evliliğe yasalarla ilk izin veren ülke Hollanda oldu.


Ama birçok başka ülke ‘ evlilik ’ kelimesini kullanmaktan kaçınarak, eşcinsel çiftlere aynı hakları tanıyor. Cumhurbaşkanı seçilme yaşıyla ilgili referandum yapılacak.


Verilen karar, evliliğin geçerli olup olmadığından ziyade evliliğin kayıtlara geçip geçmemesiyle ilgiliydi. Yakın zamanlarda bazı ciddi tartışmalara yol açan, ancak önceleri söz-konusu edilmeyen bir sorun da eşcinsel evliliktir. Kuşkusuz, eğer eşlerden biri erkek öbürü kadın olduğu sürece. Geleneksel ve dini temeller nedeniyle ülkemizde eşcinsel evlilik kavramı tartışılmak bir yana.


Kanada da eşcinsel evlilik

Tayvan Parlamentosu eşcinsel çiftlerin evlenebilmesini sağlayan tasarıyı kabul etti. Bu ana şartı sağladıktan sonra hem sponsor eden hem de sponsor edilen eşin. Lüksemburg’la birlikte dünyada ülke çapında eşcinsel evlilikleri tanıyan ülke sayısı 17’ye yükseldi. Ama çiftler evlilik haklarından yararlansa bile birçok ülkede evlat edinmelerine izin verilmiyor.


Durum Avrupa’ da böyleyken, dünyanın diğer ucunda eşcinsel ilişkiye girenler ölümle cezalandırılıyor. Bazı ülkelerin ise eşcinsellikle ilgili yazılı hiçbir kanunu yok, bu ülkeler eşcinselliği yok sayıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.