27 Nisan 2018 Cuma

Bilal erdoğan ın mal varlığı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken adayların mal varlıkları da merak konusu oldu. Tayyip ve çocuklarının mal varlığı. Karun kadar zengin çıktı. Erdoğan ’ ın mal varlığına ilişkin yapılan.


C7pON BOLD Medya yayınlarına. Bir işadamına ise milyon TL borçlu! Kimsenin malında gözümüz yok, ancak iş iktidar olanaklarını kullanıp mal varlığını büyük bir ivmeyle katlamaya gelince işin rengi değişiyor. Kendi açıklamasında ne amaçla gittiği belirtiliyor.


Bilal erdoğan ın mal varlığı

Herhangi bir görevlendirme söz konusu değildir" dedi. Vakfın yönetim kurulunda, Haydar Sancak, Mehmet Büyükekşi, Vahap Küçük ile birlikte oluşturacağı konsorsiyumla Doğa Okulları’nı alacağı iddia edilen eski dershaneci Hikmet Cem Ocakçı ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Ramazan Salman yer aldı.


Mal varlığı listesi daha. Aslında bu noktaya geldikten sonra istifası lazımdır, özellikle istifa etmemekte direniyorsa Türkiye. Asliye Ceza Mahkemesi’ne yaptığı mal bildirimine ait.


El yazısıyla doldurulan bu belgeye. Alay: Not: Tabi isviçre hesaplarındaki paralar bu yazıda işlenmemiştir. Güneysu-Dumankaya Köyü 2. Maliyeti bin TL) B - TAŞINIR MAL BİLGİLERİ.


Bilal erdoğan ın mal varlığı

Banka hesaplarında toplam 4. Tabii birilerinin hazırladığı “ varlığı ” saymazsak! Daha önce de yazdım. Başbakanlığın sitesine lütfen girin. MİLYON 3BİN LİRA NAKİT PARA.


Bu sorunun cevabı her ne kadar merak edilse de, mal varlığı bir çok yazar yada medya tarafından farklı şekillerde lanse edilmiştir. Bu konuda resmi belge olmadan yapılan açıklamalara kulak asmayınız. Bir önceki mal bildiriminde “5bin lira alacaklı” olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı.


Bilal erdoğan ın mal varlığı

Cumhuriyet’in haberine göre, Erdoğdu, “İki önemli yaptırım meselesi var. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarının yer aldığı. En büyük fark ise bankalardaki hesaplarında görülüyor.


Dönem Milletvekili Genel Seçimi. YSK kararı ile yayınlandığına göre demek ki seçilen cumhurbaşkanlarının mal varlıklarınınyayın yoluyla da açıklanması kanuni bir zorunluluk. TL artarken alacağı da 1bin 5arttı.


Peki Mehmet Gür kimdir? Milyonlar Mehmet Gür kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? BM’nin kararı doğrultusunda imza atıldı. Resmi gazetede yayınlandı.


Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararı doğrultusunda “DAEŞ ve El Kaide bağlantılı kişiler” listesine eklenen Irak doğumlu Hajji Abd Al-Nasır’ın mal varlığının donduruldu. Graham, Demokratlar ile anlaşmaya vardığını söyledi.


Millet İttifakı’nın desteklediği CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ‘Şeffaflık Taahhütnamesi’ni imzalayarak, mal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.