19 Nisan 2018 Perşembe

En uygun dubai turu

Dilerseniz sevgiliniz ya da eşinizle baş başa romantik bir. Emirates Towers olmalıdır. Güneş batarken bu kulelerin kızıl bir aleve dönüştüğünü görmek paha biçilemez.


En Kaliteli Oteller! Arap kültürü ile batı kültürünün içi içe olduğu bu kent “Dünyanın 8.

Harikası” olarak kabul edilen Palmiye Adası, Yelken Oteli, Venedik. GİRİŞ YAP veya ÜYE OL. Tıklayın, sizi arayalım. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın.


Air Arabia Hava Yollar ı Tarifeli Seferi ile. Hemen Rezervasyon Yap! Size uygun tur tarihini şimdi seçin.

Havalimanından kent merkezine otobüs, taksi ya da metro ulaşımı bulunur. Su, ses ve ışık gösterisini (Fountain Ballet Show) izlemek ve alışveriş yapmak ve akşam yemeği için serbest zaman. Ardından konaklama. Bugün akşam yemeği yerine turumuz esnasında geç öğlen yemeği ikram edilecektir.


Kişi başı 2Euro’dan başlayan fiyatlar, ekstra indirim avantajları ve unutulmaz bir tatil yaşamanızı sağlayacak harika programı ile Tatil. Uygun fiyatlarla sunulan Tatil. Turumuza Dünya ‘nın en uzun çiçek duvarının bulunduğu ve bu özelliği ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na giren, ziyaretçilerini adeta bir masal dünyasına götüren Miracle Garden ile başlıyoruz.


Burç Halife ile ilgili diğer ilginç bilgileri öğrenmek isterseniz tıklayın. Web sitemize giriş yaptığınız tüm bil. Dubai Turları ve Fazlası Wtatil. Diğer gezginlerin değerlendirmelerini okuyun.


Demre, Myra ve Kekova Tekne Turu. Sabah: DUBAİ PANAROMİK ŞEHİR TURU - FOUNTAİN SHOW- DUBAİ MALL TURU. Molamızın ardından Panoramik Şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere yola koyuluyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra.


Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz.

Bölgede yer alan volkanik dağların püskürttüğü lavlar, doğa olaylarıyla olan etkileşimi sonucu eşsiz peri bacalarını ortaya çıkartmıştır. Fotopass ile en üst Burj Khalifa’d. Tur sonrası havaalanına transfer.


Uludağ Otelleri Kartepe Otelleri Palandöken Otelleri Kartalkaya Otelleri Ilgaz Otelleri. Pasaport ve check-in. Kampanyalı Oteller.


BÖLGE Phuket YEMEK Sabah Kahvaltısı KATEGORİ Yurt Dışı Turlar. Konaklama otelimizde. Diğer tur firmaları gibi şehir turlarını, ülke turlarını tek tek satmak yerine sizin tek seferde Avrupa kıtasını amaçlar.


Gece – Gün 3EUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.