23 Mayıs 2018 Çarşamba

Amerikan turist vizesi başvuru formu

Yönergeler ve Paketler: Göçmen Vize Başvuru Sahipleri İçin Yönergeler (PDF 1KB) DV Göçmenlik Kurası Talihlileri İçin Yönergeler (PDF 2KB) Nişanlılık Vizesi (K1-K2) İçin Yönergeler (PDF 1KB) Form I-6– (PDF 5KB) ABD’ye giriş yasaklarından muafiyet başvurusu Form I-2– (PDF 4KB) ABD’den sınır dışı edildikten veya çıkartıldıktan sonra. Ds 1başvuru formu online olarak doldurulan ve soruları kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir formdur.


Barış Çebin 24views. Kanada ’da Göçmen Olmanın Hızlı Yolu: Express Entry. Amerika turist vizesi hakkında merak edilen soruların yanıtı sitemiz üzerinde yer almaktadır.

UZUN SÜRELİ vize sahibi olmak için bizlerle iletişime geçiniz. Bu ÖRNEK doldurulmus bir belgedir.


Lütfen formu SiZE ait dožru bilgiler ile doldurunuz ! On this website, you can apply for a U. Filling out the application on our site is the first step in the process. Ziyaretçi vizesine başvurmak için bir davet mektubu veya Destek Beyanı gerekli değildir.


Röportajınıza bir davet mektubu veya Destek Beyanı getirmeyi seçerseniz, bunun vizeyi vermeyi. Amerika vize mülakatı ( Amerika vize görüşmesi), vize başvurusunun son adımıdır.

Nüfus cüzdan fotokopisi: Başvuru yapacakların kimliğinin okunaklı fotokopilerini teslimi gerekir. Rusya vize başvuru formu bu internet sitesinden doldurulabilir. Uyarı, Posta ile yollanan başvurular Kabul edilmeyecektir.


Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Gürcistan vatandaşlarının başvuru formlarıdiger ülke vatandaşlarının başvuru formları sayfa olmak zorundadır. Soyadı değişikliği yapanların güncel soyadı ile. DS 1formu, vize.


Amerika Turist Vizesi Şartları hakkında temel bilgiler aşağıda yer almaktadır. Vize başvuru talep dilekçesi oluşturmalısınız. Hazırladığınız dilekçede, gidiş sebebiniz ve seyahat bilgilerinize mutlaka yer verin. Bu belgeler, turist vize mülakatı sırasında kişilerin yanında bulunması gerekir.


Belgeler, kişinin maaş kartı, kart dökümü. D vizesi hakkındaki sorularınız için bize ulaşmanız yeter. Vize Merkezi olarak yıllık tecrübesi ve her ülke için ayrı destek veren ülke.


Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Amerika Konsolosluğu ilk defa vize alacaklar için başvuruları hala kabul etmemektedir.


Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir: DS-1Formu : DS-1Amerika Vize Başvuru Formu, İngilizce doldurulduktan sonra, online ortamda teslim edilmesi isteniyor.

Ayrıca daha önce Amerika ’ya gittiyseniz. Ankara – Gaziantep-İzmir-İstanbul ve diğer illerdeki Amerika Vize Başvuru Merkezlerinden, Amerika ’ ülkesine yapacağınız güne kadar kısa süreli turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş ziyareti vizesi, eğitim vb.


Genellikle TC vatandaşlarına yıllık multiple olarak verilmektedir. Seyahat amacınız, seyahatin başlangıç ve bitiş tarihlerinin, İtalya vize talep dilekçesinde belirttiğiniz tarihlerle tutarlı olması gerekmektedir.


Pasaport süresi yıldan az olması vize süresini. Schengen vize başvuru formunda yer alan ilk gidilecek ülke bölümü önemlidir. Eğer başka bir Schengen.


Mutlaka İngilizce Olmalıdır,Mail Kabul Edilmektedir. Dosyayı indirmek için: 1. KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR? Amerika ’da kalmaya izin verilmemekte olup şahıslara en fazla aylık turistik ziyaret amaçlı seyahate izin verilmektedir.


Türkçe olarak doldurulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.