21 Mayıs 2018 Pazartesi

Amerikan vizesi için fotoğraf özellikleri

Tüm yüzü kaplayan fotoğraf direkt kameraya bakar şekilde çekilmiş olmalıdır. Yüz, fotoğrafın yaklaşık yüzde 50’sini kapsamalıdır. Fotoğrafın arka fonu beyaz renkte olmalıdır. Bu yazımızda Amerika vize fotoğraf özellikleri ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik.


Vize başvurusunda bulunanlar için istenen fotoğraf özellikleri sizi en iyi şekilde tanımayı ve tanımlamayı sağlayacak özelliklerde olması bekleniyor.

Sizden istenen tüm bilgi ve belgeler gibi, sizi açıkça tanımlayan vesikalık fotoğrafların olması da başvuru şartları arasında yer alıyor. Vize başvuruları için gerekli olan fotoğraf ebat özellikleri ve örneği, Temel bilgiler. Her vize başvurusu için fotoğraf aşağıda da belirtileceği üzere temel olarak çerçevesiz, yüzü tam olarak gösteren ve renkli bir fotoğraf olmalıdır.


PDF dosyası açıldığında, dosyayı bilgisayarınıza kaydediniz. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.


Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Elektronik Göçmen Olmayan Amerika Vize Başvuru Formunu (DS-1Formu) doldurmak için dijital fotoğraf yüklemesi yapılması gerekmektedir.

Eğer yüklenilen fotoğraf kriterlere uygun değilse. Amerika konsolosluğunun istediği düzende başvurmak için bizimle iletişime geçin!


GÖÇMEN OLMAYAN VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ. Göçmen olmayan vize için kullanılacak vesikalık fotoğraf için uyulması gereken kriterler vardır.


Vesikalık fotoğraf ile ilgili talep edilen özellikler aşağıda belirtilmektedir. Amerika DS-1formuna yüklenmesi gereken fotoğrafta başın, saçın üst tarafından boyna kadar olan bütün kısım görünmelidir. Başvuru sahibi son ay içinde çekilmiş tüm yüzü kaplayan bir.


Başın duruşu fotoğraf kalitesi için önemlidir. NGİLTERE VİZESİ FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ. Tüm vize talebiniz için verilen Biyometrik fotoğraflarınız burada ki standartlara uygun olmalıdır. Yüksekliği 45mm genişliği 35mm olmalıdır.


Schengen vizesi fotoğraf ölçüsü sabittir ve ölçüleri değişmemektedir. Sunulacak fotoğraf mm genişlik, mm yükseklikte olmalıdır. Amerika Konsolosluğu ilk defa vize alacaklar için başvuruları hala kabul etmemektedir.


Schengen Vizesi, Almanya Vizesi, Amerika Vizesi, Çin Vizesi, Dubai Vizesi, İngiltere Vizesi, Kanada Vizesi - Tüm vize işlemleriniz itinayla, profesyonel bir şekilde yapılır.

YUNANİSTAN VİZESİ FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ. Amerika vizesi başvuru işlemleri ilk bölümünün tamamlanabilmesi için başvuru sahiplerinin resmi web sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda vize randevusu almaları gerekmektedir. Kanada vize başvurularında, tüm belgeleri titizlikle incelemektedir.


Bu formda bilgiler belgelerle ispatlanabilir olmalı. Vize yetkilileri, başvuruda bu formda yazılan bilgileri.


Amerika’da Türk ehliyeti ile araba kullanmak için bazı kurallara dikkat etmeniz gerekir. Gideceğiniz ülkenin trafik kanunlarını bilmeniz önemlidir. Amerikan elçilik ve Konsolosluklarında yenilenmez.


Araba kullanırken mutlaka pasaportunuz yanınızda olmalıdır. Dış ülkelerde ehliyetsiz yakalanırsanız hapis cezası.


Vesikalık resim ile ilgili talep edilen ve dikkat edilmesi gereken özellikler aşağıda belirtilmektedir. Vize sınıfına bağlı olarak sınırlı sayıda ilave destekleyici belge gerekli olabilir.


Amerika vizesi için gerekli evraklar, başvuru yapılacak vize tipi ve çalışma durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.