24 Mayıs 2018 Perşembe

Amerikan vizesi için istenen belgeler

Tüm Seyahat Folyosu başvuru sahipleri I-134A formunu doldurmak zorundadır. Amerika vizesini birçok çeşidi bulunuyor. Görüşme gününden önce, başvuru sahipleri ödeme yaptıklarını gösteren dekontlarını websitemizden “Daimi İkamet Belgesi başvuru ücretimi ödediğimşn kanıtını ibraz etmek istiyorum” başlığını seçerek göndermek zorundadırlar. Lütfen aşağıdaki belgeleri görüşme gününüzde.


DS-1formu doldurulurken verilen ID numarası not edilmelidir.

ID numarasıyla öğrenci formu onaylamadığı takdirde emin olamadığı, kontrol etmek istediği yerleri tekrar forma geri dönerek gözden geçirebilir. Bulgaristan vizesi için evraklar eksiksiz olarak toparlanmalı ve doğru bir şekilde organize edilmelidir.


Pasaport: Başvurularda istenen pasaportun seneden eski olmaması, geçerliliğinin seyahat sonrası ay daha devam etmesi ve vize damgalanması için sayfasının boş olması is. D Konsoloslukları vize şartları için sizden geniş ve detaylı bir liste ister. Bu belgeleri herhangi bir nedenle eksik olması, sorunlu olması başvuru sürecini olumsuz etkileyebilir.


Cumhuriyeti İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? Banka hesap cüzdanı, davet mektubu işimizi kolaylaştırır mı?

Başvuruda istenen belgeler mutlaka hazırlanmalıdır. Hindistan vize başvurusu için istenen ilk belge pasaporttur.


Söz konusu belgeler İngiltere’ye turistik olarak gitmek isteyen tüm meslek gruplarından herkesi kapsamaktadır. Bu belgelere ek olarak örneğin öğrencilerden ya da emeklilerden farklı belgeler de istenmektedir. Ancak öncelikle bütün vize başvurusunda bulunan kişilerden talep edilen. Konsolosluğa gitmeden önce, tatil amaçlı vize için istenen belgeler veya ticari amaçlı vize için istenen belgeler mutlaka yanınızda olmalı.


Konsolosluğa gittiğinizde sizden pasaport ve ds-1formunuz istenecek ve size bir sıra numarası verilecek. Size verilen sıra numarası geldiğinde, parmak. GENEL İSTENEN BELGELER.


Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal ) 9. Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir ) 10. Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi. NGİLTERE vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir.


DS-1onay sayfanızın çıktısını getirmeniz gerekmektedir. Sadece istenen evrakların temin edilmesi vize başvurunuzun onaylanması için yeterli değildir.

Vize Randevu Alımı. AMERİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. ABD için vize alırken birbirinden farklı vize türleri var. Ama biz bu makalede turistik ABD vizesinden bahsedeceğiz.


Yeni ve eski pasaportlarınız. Her tür Schengen vizesi için ayrıca istenilen tüm ilave belgeler hakkındaki bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. HERHANGİ BİR VİZE İÇİN UÇUŞ SEYAHAT PROGRAMINI VE OTEL REZERVASYONLARINI ALIN. CRETSİZ DANIŞMANLIK.


Havalimanı transit vizesi. Kişinin seyahat ettiği son ülke için geçerli bir vize (gerekirse). Yurtdışı İçin Gerekli Belgeler.


Almanya seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre talep edilen evraklarda yanlış beyan, gerçeği yansıtmayan bilgiler ve bir eksiklik olmamalıdır. Yeşil Pasaport Kimlere Verilir ? Yine de, her vize kategorisi için talep edilen belli başlı belgeler bulunmaktadır. Hazırlanacak belgelerin doğru ve güncel bilgi içermesi, başvuru onay sürecini olumlu yönde etkileyecek bir etkendir.


Turistik schengen vizesi alacaklar için aşağıda liste halinde detaylı olarak istenen belgeleri detaylı olarak inceleyin. Belgeler de geçerli olması için kaşe ve imza olması son derece önemlidir.


Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.