29 Mayıs 2018 Salı

Bulgaristan konsolosluğu istanbul

Belirlenen vize türüne ait tamamlanması gereken evrak ve belgelerin tam ve eksiksiz olması vize başvurularında en önemli konuların başında gelmektedir. Randevunuzu alabilirsiniz.


Eu İletişim Bilgileri. Yol tarifi ile ilgili aşağıdaki haritadan yararlanabilirsiniz. Kocaeli, Sakarya ve Çanakkale illerini kapsamaktadır. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve ilçeleri.

Başvuru işlemleri için kişilerin konsolosluk vize bölümünde bizzat bulunması ve evraklarını elden teslim etmesi gerekir. Yankı Sokak No: Gürsel Mah. Pazartesi – Perşembe 09. Levent Mevkiinde bulunuyor.


Beşiktaş Ulus Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Bazı işlemler için de. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns.


Kişilerin kısa süreli vize başvurularında kendi illerindeki yetkili visa center çalışanlarıyla görüşmesi gerekecektir.

Ağustos Salı günü tekrar ziyarete açık olacaktır. Yakınlık durumunuza göre bunlardan birine vize başvurusunda bulunabilirsiniz.


Başvurunuzu kendiniz yapabileceğiniz gibi herhangi bir yetkili acente aracılığıyla da başvurabilirsiniz. GURCISTAN KONSOLOSLUĞU - İSTANBUL. GEORGIAN CONSULATE - ISTANBUL.


Buna göre her vizenin süresi farklıdır. Vize başvurusu öncesinde bu konuda bilgi sahibi olmanız yararınıza olacaktır. Abdul Malik Quraishi tarafından sürdürülmektedir.


GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Konsolosluk resmi sitesi değildir. Ahmet Adnan Saygun Cad. No:3 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma.


Bulgaristan Vize Başvurusu öncesinde yapılması gereken işlemler bulunmaktadır. FAS KONSOLOSLUĞU - İSTANBUL. MOROCCAN CONSULATE - ISTANBUL. MENİSTAN KONSOLOSLUĞU - İSTANBUL.


MENISTANI CONSULATE - ISTANBUL.

Başkonsolosluğu İstanbul. No: Fatih, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma saatleri. Ankara Büyükelçiliği.


Almanya vizesi için yapılan başvurular ile iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Ayrıca haberlerde dikkat ederseniz “iş adamları için” deniliyor. Yani onlara uzun süreli vize verildiği için (günden fazla), aya kadar kalabiliyorlar. ADDRESS: Cumhuriyet Cad.


Floor, Dortler Apt. For Consular Services: Flat No.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.