22 Haziran 2018 Cuma

Askerlik sevk belgesi

Edevlet Mezuniyet Belgesi. Er Erbaş İşlemleri. Ilk başta e devlette askerlik yerim belli oldu ama sevk belgesi vermedi. Bu sebebten dolayı tekrar askerlik şubesine gittim.


Haziranın inde sevk belgesi alacaksın e devletten dediler 2. Pazartesi şubeye gel dedi. Ben sürekli git gel yapacak durumum yok. Bu hizmet ile, Asal sevk başvurusu yapabilir ve sevk belgenizi alabilirsiniz.


Sevk bitiş tarihi ise askerlik yapacak. Bu belgeye göre, hangi birliğe teslim olacağınız ve bu birliğe teslim olacağınız tarih aralığı gösterilmektedir.


Saat 17:00’a kadar birliğinize teslim olmak üzere son teslim gününü geçirmemeniz gerekir. Aksi durumda, bazı cezalar. Mehmetçiğin Sesi 6views.


Köye Yerleşmek İmarsız Arsaya Ev Yapmak Elektirik Su Bağlatmak - Duration: 16:03. Peki, askerlik sevk belgesi ne zaman nasıl alınır? Bu belgenin alınması, yükümlünün belge üzerinde yazılı olan tarihte, yazılı olan birliğe teslim olacağını kabul ettiği anlamına gelir ve askerlik yükümlülüğü resmi olarak başlar.


Bu konudaki terettütleri ortadan kaldırmak için ayrıntılı bir şekilde e-devlet üzerinden sülüs belgesini almayı izah etmeye çalıştık. Evet arkadaşlar askerlik şubesine gitmeden e-devlet.


Asker adayları Sevk. Sevk sürecindeki tüm işlemler e-Devlet’ten yapılacak, zorunlu durumlar dışında askerlik şubelerinde işlem yapılmayacak.


Bu adımların ardından ise sırasıyla, Sevk Bilgilendirmesi, Sevk Kişisel Bilgiler, Sevk Başvuru Bilgilendirme ve Sevk Belgesi bilgisi alınabilecek. Bedelli askerlik düzenlemesi yasalaştı, başvurular başladı.


Askerlik sevk belgesi

Celp tarihleri ve birlikler belli oldu. Bugün bedelli askerlik sevk belgeleri yani bedelli askerlik yerleri e-Devlet üzerinden yayımlandı. Devlet bedelli askerlik sevk belgesi sorgulama. Merhaba askerlik sevk belgesi üzerinde yer alan bilgiler arasında bulunan sağlık durumu kısmında bazı asker adayları bazı ibareler ile karşılaşabilirler.


Bu ibareyi gördüğünüzde paniklemeyiniz, genellikle bu durumla 1-kilo boy. Bu belgeye bakılarak kişi askerliğini yaptı mı, yaptıysa kaç ay askerlik yaptı, nerede ve ne zaman askerlik yaptı, yapmadıysa tecilli mi, tecilli değilse kaç zamandan beri bakaya durumda…İşte tüm bu soruların cevabını bu evraka bakarak öğrenmeniz mümkün. Hastaneye SEVK öncesi işlemler: Henüz daha askerlik şubesindeyken zaten hastaneye sevk olup olmayacağınız belli oluyor.


Oradaki memur kırmızı kalemle boy kilo farkından hastaneye sevki gereklidir yazıyor. Ondan sonrasında sizin için ekstra kağıt işlemleri başlıyor. Fazladan adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık ocağında imzalattığınız belgenin. Sevk tarihi her ne kadar belli olsa da bazı detayların daha da netleşmesi için sevk belgesi almak gerekiyor.


Askerlik sevk belgesi

Sülüs ismi ile de bilinen sevk kağıdı askere gitmeden yaklaşık hafta önce alınabiliyor. Bu işlemi gerçekleştiren öğrencilerin sevk tehirleri öğrenim süresince (YL için: yıl ay, DR için: yıl) Enstitü tarafından yapılır. E-Devlet tam yeri neresi sizin.


Asal askerlik sevk yoklama sorgulama! E-DEVLET ASKERLİK YERİ.


Askerlik sevk belgesi

Celp yerlerinin duyurulması ardından erişime açılan sevk belgesi, E-devlet giriş işlemi yapıldıktan sonra görüntülenip çıktısı alınabilir veya bağlı olunan askerlik şubesinden de temin edilebilir. Tecil nasıl yaptırılır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.