29 Haziran 2018 Cuma

Avustralya çalışma vizesi

Hizmet sektöründe uzmanlık alanınız varsa örneğin aşçılık, barmenlik ve baristalık gibi işler yapabilirseniz iş bulmanız hiç de zor olmayacaktır. Belirli şartlar karşılığında bu vizeleri almak oldukça kolay.


Avustralya çalışma vizesi

Bu bilgiler dışişleri bakanlığı sitesindeki içerikler derlenerek hazırlanmıştır. Bundan dolayı vereceğimiz bilgiler bakanlıktan alındığı için yanlış olacağını sanmamaktayız.


En fazla ay geçerlilik süresi bulunmaktadır. Eğitiminiz sonrasında çalışma vizesine başvurmayı, ve ilerde göç etmeyi, düşünüyorsanız, en baştan doğru eğitim programına, doğru eyalette, başvurmanız çok önemli. Tüm başvuru sürecinde tam kapsamlı. Bu nedenle vizenizin online başvurusu yapılırken seçilen vize kodları değişmektedir.


Yani eğitim alırken bir yandan ekonomilerini güçlendirerek ailelerine daha fazla yük olmak. Avustralya vizeleri aynı koşul ve evraklarla yürütülmektedir.


Sözleşmenizi Konsolosluğa sunarak hem çalışma vizesi hem de çalışma izni alabilirsiniz. Nitelikliden kasıt ülkenin ihtiyaç duyduğu meslek grubuna dahil olmaktır.


Senelik olarak bu meslek grupları liste halinde yayınlanmaktadır. Eğer bu ülkelerden birine ait bir pasaportunuz varsa, Working Holiday Visa (Tatilde Çalışma Vizesi ) (subclass 417) için başvurabilirsiniz. Her bir kategoride farklı alt vize türlerine sahiptir. Her vize türünde dikkat edilmesi gerekenler ve başvuruya uygun zorunlu evraklar gerekmektedir.


Avustralya çalışma vizesi

Vize başvuru ücretleri de başvuru. Ya da ben birikimimi oraya aktarıp kendime bir yaşam kuracağım diyorsanız o da uyar. Her iki seçenek için de bir. Aynı zamanda ilgili bölümlerde eğitim hakkı kazanır kazanmaz, okulların eğitim vermesini beklemeden doğrudan çalışmaya başlayabilirsiniz.


Yüksek lisans ve doktora programlarının hazırlık aşaması kurslarında eğitim gören ve bu vizeye sahip. Yeni Mezun Vizesi, mühendislere Avsutralya’da aylik bir çalisma hakki sunmaktadir.


Hükümet, bu nedenle aşırı sağcı. Vize Programına katılmak isteyen T. Amerika çalışma vizesi türü yapılan işin türüne, ABD’de çalışılacak işverene ya da kişinin milliyetine göre farklılık gösteriyor. Bazı çalışma vizesi türleri kişilerin beraberinde ailelerinin de ABD’ye seyahat etmesini. Tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.


Yetkili bir acentadan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat herhangi bir problemle karşılaşmamak için gün önceden vize işlemlerinizi tamamlamanızı öneriyoruz. Başvuru iş gününde gerçekleşir. Gerekli belgeleri iletmeniz başvuru yapmanız için yeterlidir.


Hint Okyanusu ve Büyük Okyanus arasında uzanır. Okyanusya kıtasında bulunur ve kıtanın çok büyük bir bölümünü kaplar. Komşuları Endonezya, Doğu Timor, Papua Yeni Gine, Solomon Adaları, Vanuatu, Yeni Kaledonya ve Yeni. Tatilde Çalışma Vizesi ya da Çalışma ve Tatil vizesi için başvurarak, ücretli bir işte çalışarak hem seyahatleri hem de eğitimleri için finansman sağlayabilirler.


Avustralya çalışma vizesi

Bu mülakat çerçevesinde ilgili birim tarafından aranmanız ile mülakat gerçekleştirilecektir. Mülakat, Türkçe dilinde gerçekleştiriliyor. Tarafınıza bir takım sorular sorulacaktır.


Bu vizenin amacı, uygun becerilere, niteliklere ve iş deneyimine sahip öğrencilerin, iş deneyimlerinin üzerine koymak ya da sponsor bir işveren bularak ardından uygun bir çalışma vizesine başvurabilmelerini. Bir uluslararası öğrencinin.


Subclass 1( Skilled Independent Visa ) ve Subclass 1( Skilled Nominated Visa ) da herhangi bir işyerinin ya da akrabanın sponsor olmasına gerek kalmadan bireysel olarak başvurabileceğiniz iki vize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.