13 Haziran 2018 Çarşamba

Bimcell operatör ismi değİştİrme

LÜTFEN DİSLİKE I HEMEN ATMAYINIZ. Tech Bilişim Medya 5views. Telefonumuzun ana ekranında yer almakta olan operatör isminin yerine farklı bir isim yazmak isterseniz böyle bir işlem mümkündür. Operatör ismini değiştirme.


Bimcell operatör ismi değİştİrme

Birlikte gerçekleştireceğimiz ayar sonrasında artık operatör ismi yerini sizin belirlediğiniz isme bırakacaktır. Bu servisten sadece 7-yas arasi Selfy uyeleri yararlanmaktadir.


Bugün, telefonda operatör ismini değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağız. Türk telekom hat sahipleri, operatör adını değiştirmek için Selfy üyesi olması gerekiyor. BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz. Bimcell hatta bakiye yükleme limitleri belli dönemlerde değişmektedir.


Bimcell operatör ismi değİştİrme

Bimcell en ez yükleyebileceğiniz TL miktarı TL olarak belirlenmiştir. Bunun altında bir bakiye yada TL yüklemeniz mümkün değildir.


Telefonda Yazan Şebeke İsmi Değiştirme Aşağıdaki resimlerden ne demek istediğimizi kolayca anlayabilirsiniz. Türk Telekom) oldu, biz burada ve bildirim çubuğunda yazan “Avea” yazısını istediğimiz gibi değiştirebiliriz. Vodafone operatör adı değiştirme imkanı sunmamaktadır. Sonuna kadar izleyin.


This video is unavailable. Yazacağınız isim maksimum karakter olmalıdır. Mesajı gönderdikten kısa bir süre sonra size bir onay mesajı gönderilecektir.


Bu mesajı onayladığınız takdirde artık operatör ismi yerine sizin belirlediğiniz isim. Kendi operatör sürümünüzü bir kenara not ettikten sonra cihazımızı USB kablosu üzerindne bilgisayara bağlayıp, iTunes’u açıp Custom Carrier Logo isimli programı çalıştırabiliriz. Programı çalıştıktan sonra karşımıza çıkan pencereden “Let’s Get Started” diyoruz.


Günümüzde Bimcell, Pttcell vs. Başkalarının operatörünüzü görmesini istemiyorsanız videoyu izleyerek nasıl değiştireceğinizi öğrenebilirsiniz. Turkcell operatör ismini değiştirmek için yöntem var. Türk Telekom operatör ismi değiştirme hizmeti sunarak kullanıcılarının hatlarını özelleştirmeye imkan tanıyor.


Bimcell operatör ismi değİştİrme

Erkekler Ne Diyor 9. Böylece telefon ekranının sol üst kısmında görünen operatör adı yerine istediğiniz şeyi yazıp gösteriyorsunuz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüst ü. Yüklemiş olduğunuz Dijital operatör uygulaması, Turkcell’in çevrimiçi. OS ‘un kısıtlı özelleştirme seçeneklerinden sıkıldı iseniz bu haberimiz tam sizlik. Telefonunuz jailbreakli ise tek yapmanız gereken Cydia dan Zeppelin tweakini kurmak. Sizler de bir operatör tercihinde bulunmak ve geçiş yapmak isterseniz eğer bu ismi tercih edebilirsiniz.


Lifecell ismini değiştirme Daha Fazla. Bimcell müşteri hizmetleri numarası başlığı altında dilerseniz bu birimin çalışa saatlerine de hep birlikte göz atalım ve soru işaretlerini de ortadan kaldırmış olalım. Geçtiğimiz sene pek çok abone, sim kartlarının aydan daha eskisi olması şartı ile diledikleri operatörlere geçerek kendilerine sunulan avantajlardan yararlanmaktaydılar.


Gelen, giden ve cevapsız aramalarınızı aynı ekran üzerinden hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda bu uygulama, telefonunuz servis dışı iken size gelen aramaları da göstererek diğer tüm uygulamalardan farklı olarak karşımıza çıkıyor. Bellede bir kaç tane denedim işe yaramadı.


MIUI de maalesef sadece kilit ekranında görüntülenebiliyor operatör ismi. Ana ekranda gösterebilmek için bazı özel işlemler yapılması gerekiyor. Global resmi Romlarda yapılamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.