7 Haziran 2018 Perşembe

Final yayınları örnek kitap talebi

Final yayınları örnek kitap talebi

Ayrıca örnek kitap talep formu doldurarak ücretsiz örnek kitap talebi yapabilirsiniz. Bu şekilde tanıtım kitapları isteyebilirsiniz. Türkiye’nin eğitim yayıncılığı ve özel eğitim-öğretim kurumları alanında en köklü kuruluşlarından Final Grubu, okul öncesinden üniversiteye uzanan yolda milyonlarca gencin yanında.


Bedelsiz numune faturası kesilebilmesi için bütün bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Maksimum Kitap Seçebileceğinizi Hatırlatır, Yayınlarımıza Gösterdiğiniz İlgi İçin Teşekkür Ederiz. X Önemli Not - Yoğun istek üzerine taleplere geçici bir süre ara verilmiştir. NOT: Örnek kitap talebinde kargo ücreti karşı tarafa aittir.


Kazan Yayınları olarak amacımız eğitimde çıtayı her zaman daha yükseğe taşımaktır. Değerli öğretmenlerimiz, örnek kitap talepleriniz için Ankara dışında görev yapan öğretmenlerimizin okul müdürlüğünden alınacak imza ve mühürlü, branş.


Talep Formu Yanda ki formu doldurarak örnek kitap talebinde bulunabilirsiniz. Talepte bulunurken lütfen formda ki bütün alanları eksiksiz ve geçerli bilgilerle doldurunuz.


Talebinize en kısa zamanda. Bayi listesine ulaşmak için tıklayın. Esen Yayınları Dönemin başında birçok öğretmene istemeden kargo ile Esen ve Üç Renk soru bankası ve Konu anlatımlı kitapları ücretsiz göndermişlerdir.


Bilgilendirme Anladım. Güz Dönemi için tanıtım amaçlı dağıttığımız örnek kitaplar bu dönem için sona ermiştir! DİKKAT: Yayınevlerinin bir kısmı kargo gönderimlerini k. Akademi Yayınları resmi internet sitesi. Eğer kaydınız yoksa lütfen buraya tıklayın.


Kayıtlı Öğretmen Girişi. Daha önceden kaydınız bulunuyorsa lütfen buraya tıklayın. Bu formu her kitap için tekrar tekrar doldurmamak için, öğretmen kaydı olmanızı öneririz.


Final yayınları örnek kitap talebi

Mavi Deniz Kitap ve Dergi Basım Yayın Hizmetleri Atmeydanı Mah. Ens Yayınları Destek Soru Bankaları konulardaki eksiklerinizi tamamlamak için size konu anlatımlı video desteği sunmaktadır.


Destek testlerindeki soruların altındaki videoları uygulamadan ya da web sitemizden izleyerek tüm TYT konularını yazarlarımızdan dinleme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca yapamadığınız soruların video çözümlerini yine yazarlarımızın. Kimlik bilgileriniz form onayında kötüye kullanımı önlemek amacıyla doğrulanacaktır.


Bakanlığı Nüfus ve Vatandışlık İşleri Genel Müdürlüğü sitesine otomatik olarakak bağlanılarak gerekli kontroller yapılacaktır. Hayır, ilk örnek kitap talebim Evet, kayıtlı bilgilerimle devam edebiliriz.


Sizi tanıyor muyuz? Tüm hakları saklıdır Külyay Yayıncılık AŞ. Eğitim Öğretim Yılı itibariyle örnek kitap veren yayınevleri ve adresleri aşağıda verilmiştir.


Final yayınları örnek kitap talebi

Yayınevlerine internet sayfalarından e-posta atarak, iletişim formlarını doldurarak ya da telefonla arayarak örnek kitap isteğinde bulunabilirsiniz. Aradığınız kitaplara en uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz yeni kitapçınız ornekkitap. YKS, TYT, AYT ve diğer bütün kitaplar. Sinyal TYT Türkçe Soru Bankası % 4₺ 5₺ % İndirim.


KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM ve TİC. Esen yayinlari icin müdürden okuldan öğretmen olduğuna dair belge faxlanacak. Belgede branş, cep telefonu bilgisi bulunmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.