28 Haziran 2018 Perşembe

Idata antalya randevu

Tır Şoförleri için randevu işlemleri. Adres: Çağlayan Mah. Willkommen auf der offiziellen Website. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Konsolosluk İşlemleri. Ayrıca Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir konsoloslukları için yine bu sayfadan randevu talep edebilirsiniz. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve.


Kurumumuzun sizlerle paylaştığı evrak listesi ve başvuru formu doldurulmuş bir şekilde eksiksiz olarak başvuru merkezine gidilmelidir. Ankara İzmir ve İstanbul ofisleri merkez olarak çalışmakta olup. Data için randevu alabileceğiniz farklı ofis mevcuttur. Bunun nedeni randevusuz başvuru yapılamıyor olmasıdır.


Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Data Almanya vize başvurusu telefonla randevu alın. Almanya vize randevuları iki türlü yapılmakta olup, sistem üzerinden online olarak veya arayarak yapılmaktadır. Almanya vize başvuruları turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti ve eğitim amaçlı başvurularda İdata başvuru merkezinden online sistem üzerinden randevu alabilmektesiniz.


Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalıdır. Vize Pasaport İşlemleri. Gelen sayfada randevu işlemleri ilgili bilgilendirmeleri göreceksiniz.


Idata antalya randevu

Karşınıza seyahat bilgileri, kişisel. Bu süre zarfında konsoloslukların tarafınızdan ek belge isteme ve. DATA RANDEVU HİZMETLERİ. Kapat (X) RANDEVU FORMU.


Başvuru sahibi, randevu gününde kişisel verilerini tam ve eksiklik olarak vermekle yükümlüdür. Eksik ve gerçeği yansıtmayan beyanlarda bulunanların tüm sorumluluğu başvuru.


Data vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Data, İtalya vizesi için konsolosluk tarafından yetki verilen bir kurumdur. Data üzerinden alacağınız randevu ve gerekli evraklarınızla beraber vize başvurunuzu gerçekleştirebilirisiniz. Edilen Şehir Gidiş Amacınız.


Idata antalya randevu

Bu randevu saatinde evrakların eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi işlem sürecinin. Gizlilik ve güvenlik. Alınan randevu doğrultusunda vize başvurusu yapılan kişiye randevu tarih ve saati verilir. Kişi verilen tarih ve saatte ofiste bulunarak resmi işlem sürecine dâhil olması gerekmektedir.


Eğer ki belirtilen tarih ve saatte kişi randevuya gitmez ise vize başvurusu otomatik olarak iptal edilmektedir. Genellikle seyahat. Data ve VFS Global vize başvuru merkezlerinin İtalya vize başvuru sürecindeki yetkileri birbirleriyle birebir aynı olup tek farkları ayrı.


Başvuru yapmadan önce sizden istenen gerekli evrakları eksiksiz olarak tamamlamış olmalısınız. Bu durumda tekrar randevu talep etmeniz gerekmektedir. Antalya olarak ofisimiz içinde Almanya ve İtalya için gerekli vize başvurularını yapabilirsiniz.


Idata antalya randevu

Ofis içinde sizlere sunulan ek hizmetler de bulunmaktadır. Bunlar sayesinde işlemlerin daha hızlı ve kolay hale gelmesini de sağlamış olacaksınız. Ek olarak sunulan hizmetler ücretli olmaktadır. Ankara, İstanbul,, Antalya İzmir,Gaziantep,Trabzon,Bursa ofisleridir.


Randevu talebi oluşturulduktan sonra ikinci ve en önemli adım olan evrak listesinin düzenlenmesi aşamasıdır. Temsilciniz size hazırlanması gereken evrakların listesini mail ya da iletişim numaranız üzerinden. Idata Antalya vize islemleri icin kisilerin ilk olarak bu kuruma gelmesi gerekmektedir. Gelmeden once ise mutlaka firma ile irtibat halinde olarak randevu almaniz gerekmektedir.


Bu sebeple kurumu ziyaret etmeden once randevu aliniz. Randevu almamaniz durumunda gerekli islemler onaylanip yapilmayacaktir. Kuruma gelip gerekli gorusmeleri yaptiktan sonra gerekli evraklari temin etmeniz. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir.


Ek hizmet ücretlerimiz için sıkça sorulan sorular. ONLİNE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ: RANDEVU. HIZLI VİZE BAŞVURUSU.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.