21 Haziran 2018 Perşembe

Idata izmir ofisi

Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ofislerimize gelmeden pasaportlarınızı kargo hizmetimiz ile teslim almak isterseniz buradan pasaport durum sorgulama işlemi sonrası online kargo talimatı verebilirsiniz. DATA ofisinin bulunduğu şehrin aynı diplomatik temsilciliğin (Elçilik veya Konsolosluk) yetki alanında olması gerekir.


Almanya ve İtalya Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere ülke seçiminizi yaparak ulaşabilirsiniz. Eğer başvuru yapacağınız iDATA ofisi başvurunuzu inceleyecek diplomatik temsilciliğin yetki alanı dışında ise bu işlem için ayrıca dış şube hizmet ücreti talep edilecektir.

DATA ofislerinin detaylı adres ve çalışma saatleri bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bize Ulaşın Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görüşleriniz ve değerlendirmeleriniz bizim için değerlidir. Almanya’ya seyahat etmek isteyen kişiler güne kadar olan seyahatleri için Almanya Schengen Vizesi, günden fazla olan seyahatleri için ise Almanya Ulusal Vizesi başvurusu yapmalıdır. Willkommen auf der offiziellen Website.


DATA ist die offizielle Annahmestelle für Visaanträge nach Deutschland in der Türkei. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Avrupa ve Anadolu yakasında olmak üzere adet, Bursa ve Trabzon’da 1’er adet, toplamda adet ofisi bulunmaktadır. DATA İzmir ofisinden Almanya vize başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ankara gibi büyükşehirlerde ofisi yoktur. Vize başvurusunda bulunabilmeniz için randevu almanız gerekmektedir, aşağıdaki telefon numarası ile iletişime geçerek ücretsiz randevu oluşturabilirsiniz ve gerekli evraklar hakkında bilgi alabilirsiniz.


Harbiye) Ofisi Taşınıyor. No:1Astoria Kuleleri Astoria AVM BKatı.


IDATA RANDEVU VE PARMAK İZİ MERKEZİ iDATA başvuru merkezi Almanya elçiliklerine yapacağınız 90(doksan) gün veya daha az süreli başvurularını kabul eden ve bu ülke konsoloslukları tarafından bu işlem için yetkilendirilmiş şirkettir. DATA aynı zamanda parmak izi işlemlerinizi yapabileceğiniz kurumdur.


IDATA Genel Müdürlük, İstanbul Asya, İstanbul Avrupa, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Trabzon Vize Ofislerinde Q-smart Sıramatik Sistemleri kullanıyor. Yurtdışı vizeleri için gelen müşterilerinin vize işlemlerini düzenli ve etkin bir biçimde yönetiyor.


Temizlik Ofisi, sizlerin sayesinde bu zamana kadar gelmiş bulunmakta ve hizmetimizi değerli müşterilerimize devam ettirme gayesi içinde özenle çalışmaktadır. DATA Almanya vize başvurusunda bulunmak için ilk olarak randevu oluşturmanız gerekmektedir. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


Bizlerle iletişim kurduktan sonra idata İzmir konusu ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler alabilir, bu konunun en net biçimde çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Aralık tarihinde açılacak. Nitekim vize alınabilmenin ne kadar zor bir iş olduğunu bilirsiniz.


Pek çok durumun ortaya sunulması ve doğru şekilde de İdata ’ya ulaştırılması gerekmektedir. Bu kapsamda KMTSO ve Onikişubat Belediyesi öncülüğünde kente iData ofisi açılacak.


Almanya vize Kahramanmaraş, Almanya vize başvurusu iDATA, İtalyan vizesi, Schengen vize randevusu, Almanya vize randevu nasıl alınır?

Vekalet verilen kişi de başvuruyu gerçekleştirebilir. Başvurular idata ofislerinden yapılmaktadır. Bölgeler Devlet Malzeme Ofisi -Kamuda Akıllı Satınalma. Web Tasarım Ofisi ile işinizi geliştirebilirsiniz.


Sizin de mevcut işinizi geliştirmeye ihtiyacınız varsa web sitesi tasarımı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu aşamada geleceğe yatırım yapmak için neler yapabileceğinizi ekibimiz ile görüşebilir ve en doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Adres= Cumhuriyet Cad.


Idata bünyesinde vize başvuru randevularınız alınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.