17 Temmuz 2018 Salı

Ata neo gravürlü

NEO kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmayı vaad eder. NEO ’nun kinetik sisteminin en büyük avantajlarından. Sections of this page. Accessibility Help.


SP ENGRAVED DELUXE 71CM (SP Gravürlü Delüks) VENZA WALNUT BRONZE 71CM (Venza Ahşap Bronz). Specialists in shotgun manufacture the company has recently branched out into other areas of firearms manufacture, including Rifles and Air Rifles which adds diversity to what is already a dynamic portfolio.


Ata neo gravürlü

EMKA AV 22views. Asta 「アスタ Asuta」 is an orphan left under the care of a church in the village of Hage.


ATA NEO MODERN GOLD lll y. Asta is a young man of short stature with an exceptionally muscular build. He has green eyes and messy, ash blond hair with a single strand protruding. EN İYİ FİYATI ALMAK İÇİN BİZİ ARAYINIZ.


Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. HUĞLU RENOVA OTOMATİK AV TÜFEĞİ. Turkish shotgun innovation. Although light, this.


The rotary bolt head and bolt body are plated with hard chrome for reduced friction and added corosion resistance. Ata Arms NEO Gravürlü Nikel Özellikleri. Ata arms neo gravürlü v otomatik av tüfeği yıllık bilgi birikimi ve bu günün son teknolojisi kullanılarak üretilen,kaliteli malzemesi ve göze hitap eden tasarımı ile kullanıcılara eşsiz bir atış keyfi sunuyor. Parça sayısının az olması bu sistemin daha hızlı ve sorunsuz çalışmasının sağlar.


Ata neo gravürlü

Kampanyalı Ürünleri Kaçırma, Özel İndirim Fırsatı Yakala! Pricing Information. Time Range This shows the historical advertised prices for similar guns on guntrader. El kundağı bölümünde, sistemi çalıştırmak için ağırlık yapan ve tüfeğin dengesini bozan yay, piston, gaz silindiri ve mekanizmaya ilk hareketi veren sürgü kolu gibi parçalar bu sistemde yer almamaktadır.


Gövde Üzerinden Gravür İşleme Bulunmaktadır. Ata Neo Gravürlü Deluxe Yarı Otomatik Av Tüfeği. Namlu Boyu ile üretilmektedir. Modern ve eşsiz görünümü.


Ata armsn neo delüks otomatik av tüfeği el kundağı bölümünde sistemi çalıştırmak için ağırlık yapan ve tüfeğin dengesini bozan yay, piston gaz silindiri gibi parçalar kullanılmayarak üretildiği için diğer tüfeklerden daha hafiftir. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Ata neo gravürlü foto watsaptan atarim. Anasayfa » Yaban Yivsiz Tüfek » Ata. RÜNÜ İNCELE SEPETE EKLE. Kinetik sistem ile çalışmaktadır. TL 39TL den başlayan taksitlerle! Karşılaştır Karşılaştır.


Kategori: Yarı Otomatik: Stok Kodu: EGHKLTW2: Havale: 3. Ata arms neo modern gold otomatik av tüfeği el kundağı bölümünde sistemi çalıştırmak için ağırlık yapan ve tüfeğin dengesini bozan yay, piston gaz silindiri gibi parçalar kullanılmayarak üretildiği için diğer tüfeklerden daha hafiftir. Olta balık malzemeleri, balıkçılık, dalış, kara avı, kamp ve outdoor ürünlerinde, zengin çeşit, eşsiz fiyat, hızlı kargo sunan avcı dostu av bayi.


Ata neo gravürlü

Sınırsız atış deneyimi için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.