23 Temmuz 2018 Pazartesi

Dubai turları izmir

Bu sayede katılımcılarına sadece bu büyüleyici şehrin tadını doya doya çıkarmak kalıyor. Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz.


Arap kültürü ile batı kültürünün içi içe olduğu bu kent “Dünyanın 8. Harikası” olarak kabul edilen Palmiye Adası, Yelken Oteli, Venedik. Uygun fiyatlarla sunulan Tatil.

Kişi başı 2Euro. Yemyeşil parklar, antik kalıntılar ve popüler plajlar, yılın her dönemi turistlerin ilgisini çekiyor. GİRİŞ YAP veya ÜYE OL. Tıklayın, sizi arayalım.


Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da turist ağırlayan. Dubai Gemi Turları. Bir aile şirketi olan Tatil Lideri Turizm yöneticileri, lise ve lisans eğitimlerini turizm üzerine tamamlamıştır.


Otel rezervasyonu, İç hat, dış hat uçak bileti, yurt içi, yurt dışı kültür.

Movsar Turizm Limited Şirketi Meşrutiyet Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi Konak Apt. Tur veya şehir ismi girerek aramaya başlayabilirsiniz.


Gönderen Charter Ucak Bileti zaman: 08:Hiç yorum yok: Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Politikamız’ı inceleyebilirsiniz. STANBUL ANKARA BURSA ANTALYA A. Seçiniz: Tur Adı (a-z) Tur Adı (z-a). Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan saat önce gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Flydubai Hava Yolları’nın FZ 7sefer sayılı uçuşu ile saat 00.


Web sitemize giriş yaptığınız tüm bilgileriniz 1bit SSL güvenlik sertifikası ile güvence altındadır. Kredi kartınızla yapacağınız tüm alışverişlerde 3D (Sms Şifre Doğrulama) zorunluluğu bulunmaktadır. Partneriyle gitmeyi tercih eden ziyaretçilerimiz için bu turların oldukça romantik geçeceğini de belirtmek isteriz.


Balayı turları için de ideal destinasyonları barındıran İzmir çıkışlı turlarımız sizler için uygun bir gezi. Turları Bir tatilcinin tatil yaptığı sırada bulunduğu bölgeden beklentileri en çok doğal güzelliklerin olması, tarihi dokusunun olması, nefis tatları tatmak, deniz, kum, güneş, çeşitli aktiviteler ve buna benzer şeylerdir. Siz değerli misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz.


Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan COVID-salgını sebebiyle, 25. Alsancak Merkez, İzmir Karşıyaka ve İstanbul Harbiye şubelerimizin faaliyetlerine geçici süreliğine ara vererek, uzaktan çalışma sistemine geçtiğimizi bilgilerinize sunarız.


Kültür turları fiyatları ve kültür turu kampanyalarını inceleyin, ekonomik ve indirimli kültür turları arasından dilediğinizi seçin ve rezervasyon yaptırın.

E-Posta ve SMS yoluyla kampanyalardan haberdar olmak istiyorum. Genel İlkeleri, Gizlilik İlkeleri ve. En iyi fiyat garantisi ile tatilinizi alın, siz de avantajlı fiyatlardan faydalanın.


Yurtdışı turlar, ucuz fiyatlar ve fırsatlar sizleri bekliyor. OTELLERİMİZ HAKKINDA. Tüm otellerde geçerli Bonus, World Car. YE GİR İŞİ KAYIT İLETİŞİM.


Tour, Eskişehir merkezli ve turizm sektöründe öncü seyahat acentesidir. Yaz taili için otel rezervasyonları, konaklamalı ve günübirlik kültür turları, uçak bileti ve şehir otelleri gibi ana konularda hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.